ΠΑΕ Άρης: «Μπήκαν από 1.500 ευρώ στους Κατίδη, Γιαννιώτα, Διούδη»

Μετά την προσφυγή του Γιώργου Κατίδη και τα όσα τόνισε ο νομικός του εκπρόσωπος, η ΠΑΕ Άρης αντέκρουσε τους ισχυρισμούς του, γεγονός που μεγαλώνει τα ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε ο νεαρός μέσος. Το PRESSARIS επικοινώνησε με την ΠΑΕ, στελέχη της οποίας τονίζουν ότι ο Κατίδης εισέπραξε 1.500 ευρώ, όπως ζήτησε ο ίδιος.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα τονίζουν στην Αλκμήνης, ο δικηγόρος του Κατίδη Βαγγέλης Χατζηιωάννου (είναι ο ίδιος που εκπροσώπησε τον Χαβιέρ Κάμπορα…) είναι ανακόλουθος στα όσα ισχυρίζεται, μια και δεν ισχύει το ότι ο παίκτης ζήτησε χρήματα πριν φύγει για τη Δανία και η ΠΑΕ δεν του έδωσε, με αποτέλεσμα να καταθέσει τελικά προσφυγή σε βάρος του Άρη με την οποία ζητάει τα δεδουλευμένα του (25.000 ευρώ) και την ελευθερία του.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή κατατέθηκαν από 1.500 ευρώ στον λογαριασμό του Κατίδη, καθώς και σε εκείνους των άλλων δυο παικτών που συμμετείχαν στην Εθνική Νέων (Γιαννιώτας, Διούδης).

«Αυτό το ποσό ζήτησαν οι τρεις παίκτες πριν φύγουν, σε συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Αθανασιάδη και τον τιμ μάνατζερ της ΠΑΕ Αγαπητό Αμπελά, ο οποίος τους ενημέρωσε σχετικά τηλεφωνικά», αναφέρουν στην κίτρινη ΠΑΕ χωρίς να κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους για την τροπή που πήρε το θέμα.

To Top