ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατίδης: «Μόνο από Ελλάδα έχω συγκεκριμένες προτάσεις»

Για την τρελή πορεία της Εθνικής Νέων, αλλά και για τις μεταγραφές, τις οποίες «σκεφτόμαστε μόνο τις ελεύθερες ώρες» μίλησε ο Γιώργος Κατίδης, προσθέτοντας μάλιστα ότι «έχω κάνει συζητήσεις με εξωτερικό, αλλά έχω προτάσεις μόνο από Ελλάδα»…

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο αρχηγός της Εθνικής Νέων στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για την Εθνική Νέων και την άδικη αποβολή του Καπίνο: «Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω όλους από το επιτελείο που μας στήριξαν, είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά και προσγειωμένοι για όσα έχουμε κάνει. H αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι έχουμε καταφέρει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε και φθάσαμε ως τον τελικό. Όλα ήταν υπέρ των Άγγλων ακόμα και ο καιρός. Η αποβολή του Καπίνο ήταν άδικη, αλλά μπήκε ο Διούδης ο οποίος ήταν αποφασισμένος και μας βοήθησε».

Για αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν: «Νομίζω το πάθος είναι αυτό που ξεχωρίζει την ομάδα μας σε κάθε παιχνίδι και αυτό έγινε και χθες. Η Αγγλία είναι πολύ καλή ομάδα, ολοκληρωμένη αλλά εμείς είχαμε μια αναγκαστική αλλαγή και δείξαμε ότι δεν έχει σημασία με πόσους παίκτες αγωνίζεσαι. Όλοι Ξέραμε ότι έχουμε μια καλή ομάδα. Χαιρόμαστε πολύ με αυτό που έχουμε καταφέρει δεν το πιστεύουμε ακόμα ότι είμαστε στο τελικό. Είναι η μεγαλύτερη γιορτή για αθλητές της ηλικίας μας. Η Ισπανία έχουν παράδοση σε αυτές τις ηλικίες. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν πάρει τα οκτώ αν δεν κάνω λάθος. Θα τους αναγκάσουμε να κάνουν ένα διάλειμμα να πάρουμε και εμείς ένα. Έχουμε δήξει ότι έχουμε καλή ομάδα και ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Αν σκέφτονται τις μεταγραφές: «Τις ελεύθερες ώρες ναι, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ποτέ. Σίγουρα κάποια παιδιά έχουν δεχθεί τηλεφωνήματα από διάφορους μάνατζερ. Εγώ έχω κάνει κάποιες συζητήσεις με ομάδες από εξωτερικό, αλλά μόνο από Ελλάδα έχω κάποιες προτάσεις. Παρ’ όλα αυτά είμαστε συγκεντρωμένοι όταν παίζουμε και φαίνεται στο παιχνίδι μας».

Για τον κυριακάτικο τελικό: «Νομίζω το παιχνίδι της Κυριακής θα κριθεί στο πάθος και στη δύναμη. Ξέρουμε ότι η Ισπανία έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Τους αντιμετωπίσαμε στο πρώτο παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι εάν ξαναπαίζαμε δεν θα γινόταν το ίδιο».

 

To Top