Κατίδης στο UEFA.com: “Με τον Γιαννιώτα συνεννοούμαστε με κλειστά μάτια!”

Ο Γιώργος Κατίδης είναι το πρόσωπο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων στην Εσθονία, ειδικά μετά τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Πορτογαλία. Ο μέσος του Άρη μίλησε στο επίσημο σάιτ της UEFA και για την συνεργασία του με τον Γιάννη Γιαννιώτα!

Ο Κατίδης ρωτήθηκε για την σχέση του με τον Γιάννη Γιαννιώτα και απάντησε πως “είμαστε μαζί από πολύ μικροί στις ακαδημίες της ομάδας μας και στις εθνικές ομάδες. Μπορούμε να συνεννοηθούμε με κλειστά μάτια στις προπονήσεις. Είναι πολύ εύκολο για μας να υποθέσει ο ένας για τον άλλον τις κινήσεις του μέσα στο γήπεδο”.

Αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως “ο προπονητής μας (Κώστας Τσάνας) μας δείχνει κάθε μέρα φωτογραφία του κυπέλλου. Είναι σαν επιπλέον κίνητρο για μας και αρχίζουμε να το ονειρευόμαστε ειλικρινά. Είμαστε έναν αγώνα πριν τον τελικό…”.

Για τα δύο γκολ που πέτυχε στον προημιτελικό και τη νίκη επί των Πορτογάλων, ο αρχηγός της Νέων τόνισε πως “ποτέ δεν είχα δεχτεί τόσα μηνύματα πέρα από τη μέρα των γενεθλίων μου! Είναι εξαιρετικό το συναίσθημα. Είμαι πολύ χαρούμενος και δεν μπορώ να περιμένω για τον ημιτελικό (με την Αγγλία)”.

 

To Top