Ντύθηκε στα κίτρινα ο Παντίδος! (photos)

Παίκτης του Άρη είναι και επίσημα ο Νίκος Παντίδος, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ! Ο 21χρονος στόπερ, που συμμετείχε ήδη από χθες στις προπονήσεις, υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ και οι πρώτες δηλώσεις του Παντίδος ως παίκτη του Άρη:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Παντίδος για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 19 Απριλίου του 1991 και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού.

Προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναικού με τον οποίο έχει και μία συμμετοχή στην Λίγκα κόντρα στην ΑΕΚ στην σεζόν 2008-09. Την σεζόν 2009-10 είχε 23 συμμετοχές με το Αιγάλεω και ένα γκολ, ενώ στην συνέχεια μεταγράφηκε στον Εθνικό Αστέρα με τον οποίο είχε 27 συμμετοχές και 2 γκολ στην football league.

Μετά τις υπογραφές των συμβολαίων ο νεαρός αμυντικός σημείωσε στο www.arisfc.gr: «Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ. Αυτό που πρέπει από την πλευρά μου να κάνω είναι να προσπαθήσω να δικαιώσω όσους με επέλεξαν και να δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό».

Φωτογραφίες από την υπογραφή των συμβολαίων του 21χρονου παίκτη:

To Top