ΜΠΑΣΚΕΤ

Καταβλήθηκε η δόση για Γουίβερ για την άρση του ban, προχωράει για Φιτζπάτρικ!

Μετά την εξασφάλιση της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας, η ΚΑΕ Άρης κατάφερε να ξεκινήσει την άρση του ban του Κάιλ Γουίβερ που υπήρχε στη FIBA και πλέον προχωράει για τη μεταγραφή του Τορλίν Φιτζπάτρικ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Μέσα σε μια μέρα ο Άρης πέτυχε τόσο την εξασφάλιση της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ), όσο και να καταβάλλει την πρώτη δόση του διακανονισμού προς την πλευρά του Κάιλ Γουίβερ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την άρση του ban που εκκρεμούσε στη FIBA (τα σχετικά έγγραφα στην Παγκόσμιο Ομοσπονδία), αποκτώντας έτσι δικαίωμα μεταγραφών.

Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν χάρη στις ενέργειες του προέδρου της, Χάρη Παπαγεωργίου και χωρίς την συμμετοχή του μεγαλομετόχου Δημήτρη Γουλιέλμου.

Από κει και πέρα γίνονται άμεσα όλες οι κινήσεις που απαιτούνται για να εκδοθεί δελτίο στον Τορλίν Φιτζπάτρικ (αλληλογραφία της ΕΟΚ με την γαλλική ομοσπονδία για το Letter of clearance του αθλητή αλλά και την έκδοση δελτίου), ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, ώστε να αποκτήσει δικαίωμα αγωνιστεί στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι. Το κατά πόσο θα προλάβει ή όχι να αγωνιστεί δεν είναι 100% σίγουρο αυτήν την στιγμή και παραμένει ανοιχτό.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τους «κιτρινόμαυρους» και σήμερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και τους συμπαίκτες του.

To Top