ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελία της Ντόρτμουντ στην ΟΥΕΦΑ για απώλεια αντικειμένων των οπαδών της στην Τούμπα!

Η διοίκηση της Ντόρτμουντ βρήκε τους υπαίτιους των επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί της στο ματς της Τούμπας για το Europa League και τους «τελειώνει»!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της γερμανικής ομάδας, η οποία δεν έμεινε στα λόγια, αλλά πέρασε και σε πράξεις, η απόφαση για τους υπαίτιους της ρίψης καπνογόνων και της φωτιάς στο γήπεδο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, είναι να αφαιρέσει από τα μέλη του συνδέσμου οπαδών των Desperados Dortmund 1909 το δικαίωμα να εξασφαλίζουν εισιτήρια για τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας στις εγχώριες αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Μάλιστα, η ανακοίνωση καταλήγει ότι αν από τα αποτελέσματα της έρευνας, που βρίσκεται σε εξέλιξη, προκύψει ότι στα επεισόδια συμμετείχαν και μέλη άλλων συνδέσμων, η διοίκηση δεσμεύεται ότι θα λάβει ανάλογες αποφάσεις και για αυτά τα άτομα, όπως μετέδωσε το sport-fm.gr.

Παράλληλα, ενημερώνει πως προχωρά σε καταγγελία στην UEFA γιατί χάθηκαν προσωπικά αντικείμενα οπαδών της στο γήπεδο της Τούμπας. “Η Ντόρτμουντ υποβάλλει καταγγελία στην UEFA. Πριν την έναρξη του του αγώνα του Europa League απέναντι στον ΠΑΟΚ, χάθηκαν χαρτοφύλακες και τσάντες οπαδών της Ντόρτμουντ μετά από έλεγχο που έκαναν άτομα του ΠΑΟΚ”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

To Top