ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Νέα κίνηση ανθρωπιάς στο μπάσκετ και παράταση μιας ημέρας για την κλήρωση των διαρκείας!

Μετατέθηκε κατά μία ημέρα η κλήρωση των εισιτηρίων διαρκείας που προσέφερε σε ανέργους, φοιτητές ή μαθητές το Aris Club Germany, διότι φίλαθλος του Άρη που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του προσέφερε και αυτός ένα εισιτήριο διαρκείας για τον ίδιο σκοπό!

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “οι φίλαθλοι του Άρη δείχνουν την ανθρωπιά τους σε κάθε ευκαιρία. Η Άρης Κ.Α.Ε. χαιρετίζει την κίνηση φιλάθλου της ομάδας μας, ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, να προσφέρει ακόμα τέσσερα εισιτήρια διαρκείας σε άνεργους, φοιτητές και μαθητές.

Τα τέσσερα εισιτήρια, τα οποία είναι για τις θύρες 2-3, προστίθενται στα τρία που έχει προσφέρει ήδη το ARIS CLUB GERMANY, για τις θύρες 5-6. Έτσι, η κλήρωση η οποία ήταν προγραμματισμένο να λάβει χώρα σήμερα Πέμπτη 08/10, μετατίθεται για την Παρασκευή 09/10, ώστε να δηλώσουν ακόμα περισσότεροι φίλαθλοι συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Στείλτε μέχρι την Παρασκευή 09/10, στις 16:00, τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στη διεύθυνση [email protected] και μπείτε στην κλήρωση για τα συνολικά επτά εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2015-16. Για να πάρουν το εισιτήριο διαρκείας, οι νικητές είναι απαραίτητο να επιδείξουν κάρτα ανεργίας, ή μαθητική / φοιτητική ταυτότητα.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 09/10, διά χειρός παίκτη του Άρη”.

To Top