Καταγγελίες για τη Χρυσή Μπάλα!

Έξι προπονητές εθνικών ομάδων καταγγέλλουν πως οι ψήφοι τους καταμετρήθηκαν λανθασμένα για την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του πλανήτη.

«Μαγειρέματα» στην ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα καταγγέλλουν έξι ομοσπονδιακοί τεχνικοί που συμμετείχαν στη διαδικασία. Συγκεκριμένα, οι προπονητές της Βολιβίας, της Ισημερινής Γουινέας, της Δομινικανής Δημοκρατίας, των Φίτζι, του Κουβέιτ και του Βανουάτου αναφέρουν πως οι ψήφοι τους τροποποιήθηκαν.

«Πιστεύω πως έγινε απάτη. Εγώ ψήφισα τον Ιμπραΐμοβιτς», δήλωσε ο Βραζιλιάνος προπονητής του Κουβέιτ Τζόρβαν Βιέιρα, που σύμφωνα με τη FIFA ψήφισε κατά σειρά Μέσι, Νεϊμάρ και Ρονάλντο, αλλά δεν έδωσε καμία ψήφο στον Σουηδό.

Ο προπονητής των Φίτζι, Χουάν Κάρλος Μπουτσέτι, που σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της FIFA ψήφισε Ρονάλντο, Ριμπερί και Λεβαντόφσκι, κατήγγειλε πως «… ψήφισα τον Ρονάλντο, τον Μέσι και τον Ριμπερί. Ουδέποτε τον Λεβαντόφσκι, που δεν συγκρίνεται με τους άλλους τρεις».

Ακόμη πιο «σκληρός» ο προπονητής της Αλβανίας, Τζιοβάνι Ντι Μπιάζι, που κατά τη FIFA ψήφισε Ρονάλντο, Μέσι και Ιμπραΐμοβιτς σαν πρώτη επιλογή, αλλά ο ίδιος ξεκαθάρισε «… δεν έδωσα πέντε βαθμούς στον Ιμπραΐμοβιτς. Είναι μ…ες και ψέματα».

πηγή: sportfm.gr

To Top