Μποχωρίδης ενόψει Πυλαίας: “Με την ίδια ψυχή και το ίδιο πάθος όπως στο Κύπελλο!”

Ο Άρης κέρδισε για πρώτη φορά στο 2014, στο ντεμπούτο του Μίλαν Μίνιτς και ετοιμάζεται για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, εκεί όπου πριν λίγους μήνες πήρε την πανάξια πρόκριση στο κύπελλο Ελλάδας. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης υποσχέθηκε ίδια ψυχή και ίδιο πάθος!

Ο γκαρντ του Άρη αναφέρθηκε αρχικά στον αγώνα με τον ΚΑΟΔ: “Το θέλαμε το παιχνίδι πάρα πολύ. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάρα πολύ με τον καινούργιο προπονητή και πιστεύω ότι μπήκαμε από την αρχή δυνατά και το παιχνίδι θα το κερδίζαμε μέσα από την άμυνα. Ο ΚΑΟΔ είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό, βρισκόταν σε καλή κατάσταση, παρόλα αυτά εμείς καταφέραμε να μπούμε δυνατά και μέσα από την άμυνα μας να πάρουμε μια ασφαλή διαφορά που την κρατήσαμε μέχρι το τέλος”.

Για την παρουσία του Μίλαν Μίνιτς στον πάγκο σχολίασε πως “από την πρώτη μέρα που ήρθε, μας είπε ότι θέλει πάρα πολλή δουλειά και αυτό που είδα εγώ είναι ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που του αρέσει πάρα πολύ η πειθαρχία και μέσα από τις προπονήσεις μας βοήθησε πάρα πολύ να ξαναδείξουμε τον καλό μας εαυτό και να κερδίσουμε”.

Ρωτήθηκε για το ματς με τον ΠΑΟΚ και απάντησε πως “είναι πάρα πολύ ιδιαίτερο και λόγω του αντιπάλου αλλά και για το ότι χρειαζόμαστε κάθε νίκη. Έχουμε ξαναπαίξει στην έδρα τους, τους είχαμε κερδίσει κιόλας και μπορούμε να κάνουμε μια καλή προετοιμασία και να πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Κάθε ματς είναι διαφορετικό, το παιχνίδι του Κυπέλλου ήταν το πρώτο της χρονιάς και από τότε έχει περάσει αρκετός καιρός. Υπάρχει σίγουρα μεγάλο κίνητρο, θα μπούμε με την ίδια ψυχή και το ίδιο πάθος που είχαμε μπει και στο Κύπελλο και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά και θα κερδίσουμε”.

 

To Top