Καταθέτει σήμερα πλήρη φάκελο με στοιχεία για την ένσταση

Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας η ΚΑΕ Άρης θα αποστείλει στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ την ένστασή της για τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ. Οι κίτρινοι έχουν ετοιμάσει πλήρη φάκελο με την επιχειρηματολογία τους, έχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία και θα τον καταθέσουν σήμερα, ευελπιστώντας στην δικαίωσή τους.

Η διοίκηση της ΚΑΕ θέλει να κυνηγήσει την δικαίωσή της με κάθε νόμιμο μέσο που έχει στην διάθεσή της. Η ένσταση είναι ένα από αυτά. Είναι δεδομένο ότι θα σταλεί το βίντεο του αγώνα και στην Ευρωλίγκα, για να επισημανθεί στους διοργανωτές της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ότι ένας διαιτητής αυτού του επιπέδου πήρε μια τέτοια απόφαση και καθόρισε το νικητή σε έναν αγώνα.

Με την ένσταση οι κίτρινοι ουσιαστικά θα τονίσουν το γεγονός ότι δεν θα έπρεπε να τιμωρηθεί μόνο ο Πάσαλιτς με τεχνική ποινή, αλλά και ο πάγκος του ΚΑΟΔ, που μπήκε μέσα στο παρκέ, αλλά και ο Σταμάτης Μπένας που χτύπησε τον Βόσνιο του Άρη. Το τι θα αποφανθεί ο αθλητικός δικαστής είναι ένα θέμα που θα φανεί τις επόμενες μέρες…

 

To Top