Προπονήσεις μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, τρία ρεπό και επιστροφή στο γήπεδο!

Μόνο τις μέρες των γιορτών θα διακοπούν οι προπονήσεις στο μπάσκετ του Άρη. Οι κίτρινοι βρίσκονται σε μια περίοδο που παρουσιάζουν βελτίωση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να υπάρξει χαλάρωση. Ειδικά τώρα όλοι έχουν αντιληφθεί ότι είναι η ευκαιρία για να δουλέψει η ομάδα πάνω σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού της και να λύσει πολλά προβλήματα.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του προσανατολίζονται να δώσουν ρεπό στους παίκτες 24, 25 και 26 Δεκεμβρίου. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι τις 23 του μηνός και από εκεί και πέρα οι παίκτες θα περάσουν οικογενειακά τα Χριστούγεννα με τους δικούς τους ανθρώπους. Αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις τις 27 του μηνός και να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με το Περιστέρι, που είναι εξαιρετικά κρίσιμος, ειδικά μετά την “σφαγή” στη Δράμα.

Σε αυτό το διάστημα ο Αγγέλου θέλει να δουλέψει με την ομάδα του, να κάνει ουσιαστικά μια μικρή προετοιμασία, καλύπτοντας τις όποιες αδυναμίες, ενώ ευελπιστεί ότι αυτή η διακοπή θα λειτουργήσει ευεργετικά σε όλους όσοι αντιμετωπίζουν έστω και μικρά προβλήματα τραυματισμών.

 

To Top