Να μην πέφτει καρφίτσα με τον Ηρακλή! Όλα για την νίκη

Καλημέρα φίλοι του βόλεϊ και του Άρη! Όλοι χαρήκαμε το τελευταίο αποτέλεσμα. Η ομάδα μας πρόσθεσε άλλη μια νίκη επι του Παναθηναϊκού. Ήταν ένα άνετο και αποφασιστικό 3-0 σετ μέσα στην Αθήνα. Μια νίκη εκτός έδρας δίνει χαρά και αυτοπεποίθηση. Η συγκεκριμένη όμως έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα να εδραιωθεί στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το έχω πει και στο παρελθόν, ότι βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Μέχρι στιγμή αυτό λειτουργεί υπέρ της ομάδας.

Έχει μείνει μια αγωνιστική πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος απέναντι στην ομάδα του Ηρακλή στην έδρα μας το Σάββατο. Ένα ντέρμπι της πόλη μας το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε!

Η αποστολή μας δεν είναι εύκολο, αλλά έχουμε  και πίστη στις δυνατότητες μας, αλλά ποντάρουμε πολλά και στη βοήθεια του κόσμου μας .

Ένα είναι το ραντεβού: Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Μίκρας! Πρέπει στο γήπεδο μας να μην πέφτει καρφίτσα. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος μας θα μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε, για να κερδίσουμε και να περάσουμε όλοι μας όμορφα Χριστούγεννα.

Να είστε όλοι καλά

 

 

 

To Top