Περιθώρια τέλος! Ομάδα και κόσμος μια «γροθιά» για την επιβίωση

Ο Χρήστος Βελώνης γράφει στο blog του για τον Άρη του πρώτου γύρου, τον Λούκας Αλκαράθ και την απειρία των παικτών που έχει στερήσει από τους κίτρινους πολύτιμους βαθμούς στο πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος.

«Συνήθως οι συνεχόμενες αλλαγές προπονητών δεν ωφελούν την ομάδα. Δεν της επιτρέπουν να έχει σταθερότητα αφού ο κάθε ο προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία.

Όταν όμως δεν έρχονται τα αποτελέσματα είναι φυσιολογικό να την «πληρώνει» ο προπονητής. Ο Αλκαράθ συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία για να πετύχει στον Άρη. Είναι νέος προπονητής, έχει φιλοδοξίες και κίνητρο να επιδείξει έργο μακριά από τη χώρα του. Το γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά που δουλεύει στο εξωτερικό, αποτελεί έναν έξτρα παράγοντα για τον ίδιο.

Η συγκομιδή των 13 βαθμών μετά από έναν ολόκληρο γύρο μόνο πενιχρή μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι λόγοι είναι εμφανείς. Είχαμε πει από την αρχή πως η χρονιά θα είναι δύσκολη. Εκτός από τα οικονομικά προβλήματα, ο Άρης βρίσκεται αντιμέτωπος με τρεις ακόμα ανασταλτικούς παράγοντες.

Την απειρία των ποδοσφαιριστών του, τη διαιτησία που του έχει στερήσει σημαντικούς βαθμούς και την ατυχία που «χτύπησε» για ακόμα μια φορά στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Τέτοια παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται πάση θυσία. Από δω και πέρα δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για παρόμοια λάθη και ολιγωρίες.

Μια γροθιά όλοι για την επιβίωση. Ο σύλλογος πρέπει να πορευτεί συντεταγμένος στο υπόλοιπο μισό του πρωταθλήματος με τον κόσμο πάντα στο πλευρό του. Είναι η μονόδρομος που πρέπει να βαδίσει ο Άρης».

 

To Top