ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καταθέτει τέταρτο business plan για το Αλεξάνδρειο η διοίκηση του Α.Σ. Άρης

Το προηγούμενο διάστημα ο Α.Σ. Άρης έχει καταθέσει τρία business plan στη διοίκηση των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης για τη χρήση του Αλεξανδρείου Μελάθρου, όπως του είχε ζητηθεί για να προχωρήσει το θέμα της παραχώρησης του γηπέδου, αλλά κανένα δεν προχώρησε.

Πλέον οι άνθρωποι του Άρη προχωράνε σε ένα ακόμα. Το τέταρτο όπως αποκάλυψε χθες στη Γενική Συνέλευση ο πρόεδρος του σωματείου, Λευτέρη Αρβανίτης. «Θα καταθέσουμε και τέταρτο business plan, ακόμα καλύτερο, μήπως και μπορέσουμε να πείσουμε την Πολιτεία να μας το παραχωρήσει. Η βασική αντίρρηση δεν είναι ότι δεν πρέπει να πάει το γήπεδο στον Άρη, αλλά ο φόβος ότι λόγω των χρεών του Α.Σ., δε θα μπορέσει να το συντηρήσει. Η Πολιτεία το συνδυάζει με την εύρεση ενός επενδυτή. Εμείς συνεχίζουμε να ψάχνουμε για επενδυτή, όμως στην παρούσα φάση θα καταθέσουμε ένα ακόμα business plan».

Επίσης στις 21 Σεπτεμβρίου δια στόματος του αντιδημάρχου αθλητισμού της Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρου Μπαρμπουνάκη στο Yellow Radio 101,7 ακούσαμε πως στις 28 Νοεμβρίου αναμένεται στην πόλη η νέα διοίκηση της ΕΟΚ. (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ). Δεν αποκλείεται εκεί να υπάρξει συνάντηση του Α.Σ. Άρη με την πλευρά της ΕΟΚ για να παραχωρηθεί το Nick Galis Hall στους κιτρινόμαυρους.

Οι επόμενες μέρες αναμένονται κρίσιμες για το θέμα του Παλέ και οι ιθύνοντες του Άρη ελπίζουν σε μια θετική έκβαση της υπόθεσης.

To Top