«Καταθέτουμε πρόταση, γιατί καθυστερήσαμε…»

 

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης ξεκαθάρισε δημόσια ότι η πρόταση του «Άρης Ενότητα» είναι έτοιμη, υπογράμμισε ότι η καθυστέρηση προήλθε από τα νέα οικονομικά δεδομένα, καθώς και από το γεγονός ότι δεν υπήρχε πρόσβαση στο λογιστήριο της ΠΑΕ και τόνισε ότι ο Άρης μπορεί μόνος του προχωρήσει…

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για τα στοιχεία που πήραν είπε: «Δεν είχαμε πρόσβαση στο λογιστήριο, υπήρχαν δεδομένα που άλλαξαν μετά από συνάντηση που έγινε, τα επεξεργαζόμαστε και προσπαθούμε να φτιάξουμε την πρότασή μας».

Για το αν θα κατατεθεί πρόταση είπε: «Σίγουρα θα καταθέσουμε το δικό μας πλάνο βιωσιμότητας στη Λέσχη, υπάρχουν θέματα που επιδέχονται επίλυσης, αντιμετωπίζουμε ένα θέμα με το πόσα χρήματα χρειάζονται σε πρώτο βαθμό για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις.
Σχολίασε την ανατροπή κάποιων δεδομένων: «Τα στοιχεία ανατράπηκαν, προσπαθώ να βγάλω άκρη και με τις επιταγές που κυκλοφορούν. Κοιτάμε πόσα είναι τα απαιτητά χρήματα. Δεν μπορώ να μιλήσω με νούμερα αυτή τη στιγμή. Είχα την αίσθηση για πιο μικρά νούμερα και τώρα μου αναφέρθηκαν μεγαλύτερα, αλλά ακόμη δεν μπόρεσα να τα διασταυρώσω. Μέχρι την Τρίτη ήμασταν έτοιμοι για να προτείνουμε τον τρόπο εξόδου από την κρίση, αλλά τώρα μου αναφέρθηκαν κάποια νέα νούμερα»

Για το Λάκκωμα και τον Σηφάκη: «Ήρθε και η προσφυγή του Σηφάκη, αλλά και το θέμα με το Λάκκωμα. Θα καταθέσουμε πρόταση σήμερα, πιέζει ο χρόνος. Η δική μας πεποίθηση είναι ότι μπορεί ο Άρης από μόνος του να αντεπεξέλθει, αλλάζοντας κάποια πράγματα και με τη βοήθεια του κόσμου».

 

To Top