Καταθέτουν έγγραφα που αποδεικνύουν την βιωσιμότητα της ΠΑΕ, ισχυροποιείται ο φάκελος για το άρθρο 99

Η αντίστροφη μέτρηση για να κλείσει στην παρούσα φάση η υπόθεση του άρθρου 99 ξεκίνησε στον Άρη. «Είμαστε αισιόδοξοι, συνεχίζουμε την προσπάθεια» λένε οι νομικοί των κίτρινων σχετικά με το θέμα της υπαγωγής της ΠΑΕ Αρης στο άρθρο 99.

Την περασμένη Παρασκευή εκδικάσθηκε το αίτημα υπαγωγής της ΠΑΕ στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, οι κίτρινοι είχαν μια σειρά από ισχυρά χαρτιά να επιδείξουν, ωστόσο το δικαστήριο ζήτησε επιπροσθέτως κάποια έγγραφα που να αποδεικνύουν τη βιωσιμότητα της εταιρείας.

«Το τελευταίο διάστημα τα δικαστήρια εξετάζουν πολύ προσεκτικά τα αιτήματα υπαγωγής των Ανωνύμων Εταιρίων στο άρθρο του Πτωχευτικού Κώδικα», εξηγούν στον Αρη που έχουν την δυνατότητα μέχρι την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου (μέχρι τις 12 το μεσημέρι) να παραδώσουν τα συμπληρωματικά στοιχεία που έλειπαν από τον φάκελο.

Δεν αποκλείεται στη διάρκεια της σημερινής μέρας, να κανονιστεί ραντεβού των τριών νομικών με τον πρόεδρο Δημήτρη Ηλιάδη, ούτως ώστε να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Υπενθυμίζεται, πως η απόφαση αναμένεται σε διάστημα 45-60 ημερών.

To Top