Φανέλα βασικού στον Γκέσιο δίνει ο Ρόκα κόντρα στον Άρη

Ο Γιάννης Γκέσιος μετακινήθηκε φέτος το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό Βόλου, έχοντας αγωνιστεί πέρυσι στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ σε 20 παιχνίδια (οκτώ με τον Άρη και 12 με την Κέρκυρα), σημειώνοντας τέσσερα τέρματα στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.

Στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Football League ο Γκέσιος δεν έχει ούτε λεπτό συμμετοχής με τον Ολυμπιακό Βόλου (δεν έχει παίξει ούτε στο Κύπελλο), ωστόσο, από ότι φαίνεται ο Μάνουελ Ρόκα θα του εμπιστευτεί μία θέση στη βασική ενδεκάδα στο αυριανό παιχνίδι (31/10) με τον Άρη για το Κύπελλο.

Ο 25χρονος επιθετικός θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης και θα πάρει τη θέση του Μάριο Γκούρμα.

Στο Βόλο θα μείνει ο Θανάσης Δεινόπαπας, καθώς δεν προπονήθηκε χθες με τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού, ωστόσο, ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός και θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας – εκτός απρόοπτου – για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή την ερχόμενη Δευτέρα. Έτσι, μετά τους Παναγιώτη Κατσιαρό και Εγκούτου Ολίσε (επίσης τραυματίες) στην αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία θα αναχωρήσει σήμερα για την Θεσσαλονίκη δεν θα συμπεριληφθεί και ο 25χρονος μεσοεπιθετικός.

To Top