Καταλήγει στην ενδεκάδα για να κερδίσει το στοίχημα της νίκης

O Μάκης Κατσαβάκης έδειξε τις πρώτες του σκέψεις για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Είναι ξεκάθαρο στην παρούσα φάση ότι αφήνει στην άκρη τα «πειράματα» και καταλήγει σε συγκεκριμένες επιλογές, όπως τουλάχιστον φάνηκε στο χθεσινό οικογενειακό δίτερμα, διάρκειας δύο 15λεπτων.

Σε ότι αφορά την άμυνα, ο προπονητής των κίτρινων προσανατολίζεται να βάλει στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Ασλανίδη αντί του Γιαννίτση, ενώ ο Ψυχογιός θα μετακινηθεί στα δεξιά.

Κεντρικό αμυντικό δίδυμο όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσουν οι Παπαζαχαρίας – Πουλίδο.

Στη μεσαία γραμμή και στα αμυντικά χαφ Κοέλιο και Παπαστεριανός, αλλά και τον Νταμαρλή, να διεκδικεί μια θέση στο αρχικό σχήμα μετά την καλή του εμφάνιση (και) στο ΟΑΚΑ.

Πιο μπροστά στη μεσαία γραμμή, αναμένεται να τοποθετηθεί σε ελεύθερο ο Καπετάνος προκειμένου να τροφοδοτεί την επίθεση, ενώ τη μεσοεπιθετική τριπλέτα, λογικά θα αποτελέσουν οι Καζναφέρης-Γιαννιώτας (δεξιά-αριστερά) και ο Αγκάνθο στην κορυφή.

Κάτω από τα δοκάρια, υπάρχει το δίλημμα είτε της επαναφοράς του Βελλίδη, είτε της συνέχισης της πολύ επιτυχημένης χρησιμοποίησης του Διούδη…

To Top