Μόνο κέρδη έχει η… πρόκριση του Περιστερίου για τον Άρη!

Η νίκη του Περιστερίου επί του ΟΦΗ ίσως αποδειχτεί ευεργετική για τον Άρη σε οικονομικό επίπεδο. Οι κίτρινοι αφενός γλίτωσαν τα έξοδα μετάβασης και διαμονής στο Ηράκλειο που είναι ένα σεβαστό ποσό, αφετέρου έχουν την ευκαιρία να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους, αν το Αλεξάνδρειο γεμίσει το Σάββατο από τους φιλάθλους της ομάδας στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς.

Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι του Άρη ήθελαν πολύ να κερδίσει το Περιστέρι, γιατί αυτό βόλευε από όλες τις απόψεις. Πέραν της ταλαιπωρίας που θα υπόκειτο η ομάδα με το ταξίδι στο Ηράκλειο και με άλλο ένα εκτός έδρας και αγωνιστικά προτιμούσαν το Περιστέρι από τον ΟΦΗ που έχει μια καλή έδρα και μια αρκετά έμπειρη ομάδα.

Εκτός των τεσσάρων γραμμών η διοίκηση θα έχει μια πρώτη ευκαιρία να μαζέψει “ζεστό” χρήμα, από τα εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα, κάτι που θα την βοηθήσει να κλείσει ορισμένες “τρύπες”.

Οι διοικούντες περιμένουν ένα γεμάτο Παλέ στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς για να αποδειχτεί στην πράξη η… επιστροφή στο γήπεδο και η συσπείρωση γύρω από το τμήμα μπάσκετ μετά τη νέα τάξη πραγμάτων στα διοικητικά.

 

To Top