Καταλήγει στους 11 ο Πρόμπιερζ, επιστρέφει ο Φατί

Το παιχνίδι με την Κέρκυρα, το πρώτο μέσα στο 2012, πλησιάζει και ο Μίχαλ Πρόμπιερζ ολοκληρώνει σταδιακά την προετοιμασία της ομάδας για τον συγκεκριμένο αγώνα, έχοντας καταλήξει περίπου στο 80% για την 11αδα που θα παρατάξει στο νησί των Φαιάκων. Μόνη “σίγουρη” αλλαγή φαντάζει η επιστροφή του Φατί στο αρχικό σχήμα.

Ο Πολωνός τεχνικός φαίνεται πως θα εμπιστευτεί και πάλι τον Γάλλο μέσο για την θέση στο κέντρο, δίπλα στον Κάρλος Τόχα, κάτι που σημαίνει ότι ο Γιώργος Κατίδης θα μείνει εκτός 11αδας μετά από δύο συνεχείς παρουσίες στο αρχικό σχήμα.

Θέση βασικού διεκδικούν δύο ακόμα παίκτες, ο Γιάννης Γιαννιώτας και ο Κώστας Καπετάνος, στα άκρα της επίθεσης. Στον προηγούμενο αγώνα είχαν παίξει σε αυτές τις θέσεις ο Νέτο και ο Καρίμ Σολτάνι. Αν ο Πρόμπιερζ αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τον Γιαννιώτα, τότε θα τοποθετήσει τον Νέτο σε ρόλο δεξιού αμυντικού, αν επιλέξει τον Καπετάνο από την αριστερή πλευρά, θα αφήσει εκτός 11αδας τον Σολτάνι. Στις τελικές του αποφάσεις θα καταλήξει στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης.

To Top