Καταλήγουν στα… όριά τους ΠΑΕ και Κοινωνία

Το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθούν για να υπάρξει συμφωνία μεταξύ της Κοινωνίας Μελών και της ΠΑΕ Άρης, έχει ήδη μπει στην ατζέντα των παραγόντων της κιτρινόμαυρης ομάδας και πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία.  

Οι όροι που θέτει η ΚΜΑ προς την πλευρά Αθανασιάδη-Κόντη είναι λίγο-πολύ γνωστοί καθώς με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται κατά μια έννοια ο σύλλογος μπαίνοντας σε μια νέα φάση διοίκησης.

Παράλληλα, με το συμφωνητικό δημιουργούνται κάποιες ασφαλιστικές δικλίδες για τις οποίες έγινε λόγος στη γενική συνέλευση της 21ης Μαΐου στο Βελλίδειο.

Στον αντίποδα, η ΠΑΕ προσπαθεί να διαφυλάξει τη δική της θέση, έχοντας τον χρονικό ορίζοντα που ζήτησε από το σώμα και πάνω απ’ όλα την ευχέρεια να ασκήσει διοίκηση δίχως τριγμούς στο μεσοδιάστημα.

Τα νομικά επιτελεία των δυο πλευρών έχουν ήδη το περίγραμμα του συμφωνητικού, μετά από συζητήσεις αρκετών ημερών και αυτό που απομένει είναι η ολοκλήρωσή του με τις υπογραφές.

Η εξέλιξη αυτή προσδιορίζεται χρονικά μέσα στο επόμενο 48ωρο. Πιθανή καθυστέρηση θα αφορά σε θέματα νομικής υφής, καθώς για την επεξεργασία τους απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή…

 

To Top