Κατατέθηκε η έφεση για την αδειοδότηση… Αναμονή και αισιοδοξία

Δεν υπάρχει μέρα χωρίς να δίνεται μια μάχη… Ο αγώνας δρόμου συνεχίστηκε και τη Δευτέρα για τον Άρη… Οι διοικούντες των κίτρινων αφού επιχείρησαν να διευθετήσουν το σύνολο των υποχρεώσεων που υπάρχει για την ΠΑΕ κατέθεσαν τον φάκελο για την αδειοδότηση. Αυτή την στιγμή επικρατεί αναμονή και αισιοδοξία…

Η ΠΑΕ Άρης κατέθεσε τον φάκελο της έφεσης προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε πρώτη φάση και οδήγησαν την πρωτοβάθμια επιτροπή να ανάψει κόκκινο φως στους κίτρινους. Η έφεση θα εκδικαστεί αύριο Τετάρτη και η απόφαση θα ανακοινωθεί είτε αυθημερόν, είτε την Πέμπτη.

Οι κίτρινοι με την έφεση που κατέθεσαν κατέδειξαν ότι:

1. οι περιπτώσεις των προσφυγών (Φατί, Ντίκο) έχουν ξεπεραστεί. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν επανήλθαν στο δικαστήριο, μια και έγινε μια πρώτη οικονομική διευθέτηση του θέματος.

2. παρουσίασαν ενώπιον της επιτροπής ένα βελτιωμένο πλάνο βιωσιμότητας.

Οι ενέργειες της ΠΑΕ Άρης είχαν θετική εξέλιξη σε ότι αφορά το θέμα των προσφυγών, ενώ για το πλάνο βιωσιμότητας αναπτύχθηκε με λεπτομέρειες το σχέδιο δράσης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΠΑΕ υπογράφει εντός των επόμενων 48 ωρών το νομικό πλαίσιο της σχέσης με ΚΜΑ και ΑΣ ενώ βρίσκεται σε αναζήτηση των 100.000 ευρώ που απαιτούνται για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής, που πέτυχε ο Διγενής Λακκώματος, για το ποσό που οφείλεται από τη μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Στην Αλκμήνης δεν έκρυβαν τη βεβαιότητα και αισιοδοξία τους, ότι όλα θα έχουν θετική εξέλιξη…

 

To Top