ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καταστρώνει τα τελικά πλάνα του για την πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό ο Μπούργος

Ο Άρης πραγματοποιεί σήμερα την τελευταία του προπόνηση πριν την κυριακάτικη αναμέτρηση (21/08) με τον Λεβαδειακό με τον Χερμάν Μπούργος να καταστρώνει τα πλάνα του. Ο Αργεντινός τεχνικός έκανε αρκετές δοκιμές από την ημέρα έναρξης της προετοιμασίας για το ματς με τους Βοιωτούς. Πλέον καλείται να επιλέξει την τελική 11άδα, αλλά και να διαχειριστεί το θέμα των έξι ξένων.

Πρόκειται για τους Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Πάλμα, Ζερβίνιο, Γκρέι και Οντουμπάγιο. Οι δύο τελευταίοι έχουν αγγλικό διαβατήριο και μετά την αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση λογίζονται ως ξένοι.

Για τους Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Γκρέι και Πάλμα δεν τίθεται -όπως φαίνεται- θέμα επιλογής, οπότε το δίλημμα είναι ξεκάθαρο για τον Μπούργος, ανάμεσα στον Οντουμπάγιο που πήρε πολύ καλά κόντρα στην Μακάμπι και στον Ζερβίνιο, ο οποίος ανεβάζει στροφές.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην αποστολή, ενώ πλέον υπάρχει συζήτηση για τον χρόνο συμμετοχής που θα πάρει. Είναι πλέον ξεκάθαρα στα πλάνα του Χερμάν Μπούργος, ο οποίος καλείται να αποφασίσει για τον τρόπο διαχείρισής του.

Σήμερα ο Άρης ανακοινώνει αποστολή και μένει να δούμε ποιοι θα είναι εντός και ποιοι εκτός στο πρώτο επίσημο ματς πρωταθλήματος.

To Top