ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο “Μοϊκανός”… blog-ΑΡΗ:

Χαιρετώ τον λαό της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ.  Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές θα έπρεπε να ασχολούμαστε με το  αποτέλεσμα κόντρα στην Νις και με το επικείμενο ταξίδι στην Γαλλία, αλλά δυστυχώς η ομάδα δεν τα κατάφερε. Την Κυριακή ξεκινούν επίσημα οι υποχρεώσεις της ομάδας στον «μαγικό» κόσμο της Super League.

Γράφει ο “Μοϊκανός”

Η χρονιά, τουλάχιστον εγχώρια, ξεκινάει με μεγάλες προσδοκίες, οι οποίες επιβεβαιώνονται και μέσα από την ανάρτηση του Θόδωρου Καρυπίδη. Η ομάδα διαθέτει παίκτες σε κάθε γραμμή με πλούσιο βιογραφικό, σε καλή ηλικία και με όρεξη είτε να κάνουν come back στην καριέρα τους είτε να κάνουν το λεγόμενο « ξεπέταγμα». Με λίγα λόγια ο Χερμάν Μπούργος έχει στα χέρια του τα κατάλληλα υλικά , και με δεδομένο ότι θα έρθουν και οι τρεις τελευταίες προσθήκες, προκειμένου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις

Την Κυριακή είναι η πρεμιέρα του επόμενου πρωταθλητή της χώρας. Αυτή η πρόταση δεν είναι ο καημός ενός οπαδού , αλλά η ιστορική αλήθεια και ο λόγος ίδρυσης του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ σωματείου που ονομάζεται ΑΡΗΣ, και η οποία έχει αποτυπωθεί στα λόγια του ύμνου του που γράφτηκε δώδεκα χρόνια μετά την ίδρυσή του το 1926. Αυτή η πρόταση θα πρέπει να γίνει τατουάζ στο μυαλό οποιουδήποτε αποτελεί μέρος του ΑΡΗ.

Την Κυριακή αφήνουμε πίσω μας την απογοήτευση από τον αποκλεισμό και  γεμίζουμε το γήπεδο και βοηθάμε την ομάδα να πάρει την πρώτη από τις 36 νίκες που θα κάνει.

Υ.Γ. Τον Μάιο θα έρθουν δύο κούπες στον Λευκό Πύργο…

Υ.Γ.1. ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ…

 

To Top