ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο “Μοϊκανός” γράφει στο PRESSARIS: “Αγαπήστε τον Άρη και το σήμα, ας μην κάνουμε χάρη στους εχθρούς μας”

Καλησπέρα στο λαό της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ, θα προσπαθήσω από την μεριά μου να σχολιάσω τα αθλητικά γεγονότα της εβδομάδας.

Γράφει ο “Μοϊκανός”

Αρχικά στο καθαρά αγωνιστικό μέρος ο ΑΡΗΣ την Κυριακή πραγματοποίησε μια εντελώς μέτρια εμφάνιση που δεν ήταν αντάξια της σημασίας που είχε ο αγώνας στην Λεωφόρο, παρόλα αυτά η ομάδα άξιζε να πάρει τουλάχιστον το Χ.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ένα μέγα λάθος που παρατηρώ σε όλο τον οργανισμό ΑΡΗ. Παρατηρείται μια αναίτια ανθρωποφαγία, μία απαξίωση, και μία κακία που βαφτίζεται «κριτική». Βλέπω μια απαξίωση στο πρόσωπο του Μπούργος στο σημείο να τον βγάλουμε ανίκανο και έναν εξευτελισμό του αθλητή μας του Καμαρά που φτάνει στο σημείο της ανθρωποφαγίας.

Όχι ρε μάγκες αυτή η στάση είναι τελείως λάθος, μέσα στο πρόγραμμα είναι να μην βγει σε ένα προπονητή μια τακτική ή ένας ποδοσφαιριστής πάνω στον εκνευρισμό του αγώνα να κάνει ένα λάθος, αλλά μην τα ισοπεδώνεται όλα, η ίδια ομάδα είναι, δεν γίνεται με δυο κολλητές νίκες να πάμε για πρωτάθλημα και με μία ήττα να είμαστε χειρότεροι και από το Κοκκινόχωμα.

Κατανοώ ότι  ΚΑΙ φέτος έχουμε «καταπιεί» πολλά από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό μέχρι τα τραγελαφικά που ζήσαμε στην Λαμία αλλά αγαπήστε τον σύλλογο, ο ΑΡΗΣ είναι ο λαός του και κανένας άλλος, όλοι οι άλλοι πάνε και έρχονται αυτό που μένει είναι το ΣΗΜΑ και οι οπαδοί του που το αγαπάνε ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ,και δεν χρειάζεται να κάνουμε την χάρη στους εχθρούς μας και να γίνει αναστάτωση μεταξύ μας.

Αυτό με το οποίο θα έπρεπε ΟΛΟΙ να ασχολούμαστε και να το κάνουμε σημαία προς τα έξω είναι η ΞΕΚΑΘΑΡΗ αλλοίωση αποτελέσματος που έγινε στο ματς με τον παο. Καταρχάς κόκκινη στον Καμαρά δεν υπάρχει ΠΟΤΕ, ναι η δεύτερη κίτρινη είναι κανονική, αλλά η πρώτη είναι παράλογη καθώς ο παίκτης του παο βάζει το πόδι του στο πρόσωπο του Καμαρά και φυσικά δεν δέχεται κίτρινη ποτέ, δεύτερον δεν δίνεται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ πέναλτι υπέρ του ΑΡΗ και συνεπώς δεύτερη κίτρινη άρα κόκκινη στον Βέλεθ, όπου και το VAR μάλλον θα παράγγελνε καφεδάκι εκείνη τη στιγμή, πείτε μου τώρα με αυτές τις αποφάσεις που έπρεπε να παρθούν πως ο ΑΡΗΣ δεν θα έφευγε νικητής από την Λεωφόρο.

Προτού λοιπόν αρχίσουμε το άνευ προηγουμένου κράξιμο στην ομάδα, θα πρέπει να κατανοήσουμε σε ποιο περιβάλλον αγωνιζόμαστε, όπου μία ομάδα ( ΑΡΗΣ) έχει υποστεί την μεγαλύτερη σφαγή που ανάλογή της στην εποχή VAR δεν έχει ξαναυπάρξει (Μανούχος στο Καραϊσκάση) και δύο ακόμα αλλοιώσεις αποτελεσμάτων (μέσα έξω με παο) μία άλλη ομάδα (αεκ) που δεν μπορεί να κερδίσει ούτε ματς που η αντίπαλη άμυνα συμπεριφέρεται λες και είναι φιλικό προετοιμασίας (βλέπε τούμπα) να πετάει άνετη τριάρα στην πιο σφιχτή άμυνα των play off (πας) και μία άλλη έχει πάρει αέρα 6 βαθμούς (παο μέσα έξω με εμάς και με παοκ στην λεωφόρο).

Όσον αφορά το μπάσκετ, αν η ΕΟΚ επέβαλε (άσχετα με το τι θα γίνει στη συμφωνία ΚΑΕ -Τζένκινς) ανάκληση των δελτίων στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα ήταν για ακόμα ένα σκάνδαλο σε βάρος της ομάδας μας. Δεν γίνεται μία ομάδα η οποία με τα χίλια μύρια προβλήματα της να προσπαθεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις, να μην της χορηγείται πιστοποιητικό συμμετοχής (άσχετα αν δικαιώθηκε πανηγυρικά) και να κινδυνεύει με ανάκληση δελτίων, και μία άλλη (βλέπε αεκ) να έχει 20 μπαν και να συνεχίζει απτόητη την πορεία της.

Υ.Γ. Εκεί στο… αντικειμενικό σάιτ τι θα γράφατε άραγε αν σε ένα τόσο κομβικό παιχνίδι το Χαριλάου είχε 5.000 κόσμο όσο είχατε εσείς, ή αν ο Καραπαπάς άνοιγε σαμπάνια; Τώρα μούγκα στην στρούγκα.

Υ.Γ.1. Αλήθεια πόσο έδινε στο στοίχημα το 2 ημίχρονο 1 τελικό;

Υ.Γ.2. Ο ΑΡΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Ευρώπη…. ΑΡΗ ΕΒΙΒΑ.

To Top