Κατατέθηκε η άρση εμπιστοσύνης, Παρασκευή (λογικά) η νέα διοίκηση

Η αλλαγή σκηνικού στην ΠΑΕ Άρης που ξεκίνησε από χθες, συνεχίζεται σήμερα και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

Σήμερα κατατέθηκε η αίτηση για ορισμό της νέας προσωρινής διοίκησης στην ΠΑΕ και το έγγραφο που συνέταξε ο Ερασιτέχνης Άρης, με το οποίο έχει αρθεί η εμπιστοσύνη στη παρούσα διοίκηση Πρωτοδικείου.

Η απόφαση από το δικαστήριο εκτός απροόπτου θα παρθεί την Παρασκευή, ώστε να επικυρωθεί η αλλαγή τοπίου στη διοίκηση των κίτρινων.

Όπως έχουμε σημειώσει σε άλλο ρεπορτάζ -κι ενώ δεν υφίσταται το διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ, μετά την παραίτηση Ζουμπουρίδη- ο Ερασιτέχνης, εκ των μεγαλομετόχων, κατέχοντας το 30% του μετοχικού κεφαλαίου, έχει αποφασίσει από την Τετάρτη το μεσημέρι  την ανάκληση της διορισθείσας διοίκησης της ΠΑΕ και το διορισμό νέας.

Το έγγραφο ανάκλησης της εμπιστοσύνης του ΑΣ συντάχθηκε από χθες και κατατέθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο.

Τα πρόσωπα που προτείνονται στο Πρωτοδικείο προς έγκριση είναι εκτός από τον Λάμπρο Σκόρδα οι Στέφανος Τσιόνκης (υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές της ΚΜΑ), Νίκος Βογιατζής, Γιώργος Βασβάνης και ένας εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη.

Αρχικά ζητήθηκε από τον Νίκο Παπαδόπουλο, πρόεδρο του ΑΣ να είναι αυτός, αλλά απάντησε αρνητικά. Τελικά ο Γιώργος Ανδρεάδης θα είναι ο εκπρόσωπος του ερασιτέχνη και το πέμπτο μέλος της νέας διοίκησης Πρωτοδικείου.

Παραμένει φυσικά ερωτηματικό το κατά πόσο θα παραστούν αύριο στο δικαστήριο τα παραμένοντα μέλη της ΠΑΕ Άρης και αν όπως δηλώθηκε δημόσια από τα χείλη των Γιάννη Ψηφίδη και Στάθη Τσομίδη είναι διατεθειμένοι να προβάλλουν τις ενστάσεις τους.

To Top