Καυστικός ο Ηλιάδης: «Η εμπιστοσύνη, η αποτυχία και ο ρόλος της Λέσχης»

«Ζητάμε επιτακτικά να παραδοθεί σε δυο άτομα κοινής εμπιστοσύνης, τον Πάνο Μαστροθύμιο και τον Σήμη Ηλιάδη, ο φάκελος με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου και να κλειδωθεί σε θυρίδα ή να σε κάποιον συμβολαιογράφο, ώστε να μην υπάρξει καμία αλλοίωση» ήταν η σαφής τοποθέτηση των οργανωμένων στην κοινή ραδιοφωνική τους εκπομπή.

Ο Ηλιάδης πρώην πρόεδρος της Λέσχης σχολίασε σχετικά στο PRESSARIS ότι: «Η κίνηση αυτή αποτελεί σίγουρα μεγάλη μου τιμή. Είναι σημαντικό να με εμπιστεύονται για ένα τόσο κρίσιμο θέμα που αφορά τον Άρη».

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ήταν πιο αναλυτικός και καυστικός γράφοντας χαρακτηριστικά:
«και δυστυχώς δείχνουμε να ξαναμπαίνουμε στα χαρακώματα…χθες ακούστηκαν πολλά από την εκπομπή των οργανωμένων…καταγγελίες και σκέψεις…λογικές κατά την άποψη μου…

Στον ΑΡΗ όμως εδώ και πολύ καιρό υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης και δείχνουμε ξανά να βάζουμε λάθος θεμέλια…

Δυστυχώς η ανικανότητα και αποτυχία της Λέσχης να αναλάβει τον πραγματικό της ρόλο, που δεν είναι άλλος από την ανάληψη της ευθύνης για τις εξελίξεις στον ΑΡΗ, οδηγεί τους Συνδέσμους του ΑΡΗ στην ανάληψη ευθύνης που ούτε τους αναλογεί, ούτε τους αρμόζει και παράλληλα διαιωνίζει το πρόβλημα της έλλειψης εμπιστοσύνης μεταξύ μας».

To Top