“Καταφύγιο” στην Ελλάδα ψάχνει ο Γιαννιώτας

Ο Γιάννης Γιαννιώτας δεν φαίνεται να υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία της Φορτούνα Ντίσελντορφ και αναζητεί “καταφύγιο” στην Ελλάδα μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Ο πρώην επιθετικός του Άρη έκανε πέρυσι το μεγάλο βήμα για το εξωτερικό, τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε. Δεν πήρε όμως τις ευκαιρίες που θα ήθελε στη Φορτούνα  τη χρονιά που πέρασε, ενώ και για φέτος δεν φαίνεται να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του.

Πρόσφατα γερμανικά δημοσιεύματα τον ήθελαν να προπονείται με την ομάδα Νέων, ενώ έκαναν και λόγο για ενδιαφέρον της Ντιναμό Δρέσδης (Β’ Γερμανίας), ο ίδιος πάντως δεν θα είχε πρόβλημα με την επιστροφή του στην Ελλάδα. Όπως μάλιστα αναφέρει το «Goal» παρουσιάζεται άκρως θετικός στην προοπτική του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε ενδιαφερθεί έντονα πέρυσι για την απόκτησή του.

Η περίπτωση του Γιαννιώτα είναι εφικτή για τους πράσινους, καθώς έχει συμβόλαιο περί τις 180 χιλ. ευρώ στο Ντίσελντορφ, ενώ εμφανίζεται να παραχωρείται ως δανεικός με οψιόν κοντά στις 400 χιλ. ευρώ.

To Top