ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Κατεβαίνει» Αθήνα ο Ερασιτέχνης, επαφές και με Λάσκαρη

Για κύκλο επαφών στην πρωτεύουσα ετοιμάζονται οι άνθρωποι της νέας διοίκησης του ΑΣ Αρη, προκειμένου να προωθήσουν τα θέματα του συλλόγου. Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα ολοκληρώνουν τις διαδικασίες τοποθέτησης υπευθύνων για κάθε τμήμα, νέας επαφής με Καρυπίδη για το μνημόνιο, ίσως με Λάσκαρη και την επόμενη, ο πρόεδρος Γιάννης Ψηφίδης με τον αντιπρόεδρο, Παναγιώτη Αλεξανδρίδη, αναχωρούν για την Αθήνα.

Τα παραπάνω αναφέρει το σάιτ της Nova υπογραμμίζοντας ακόμη ότι στόχος των δύο ανδρών είναι να συναντήσουν τους αρμόδιους φορείς, ώστε να τους εκθέσουν τα προβλήματα της ομάδας, κάνοντας μια πρώτη επαφή γνωριμίας. Το ξεκίνημα θα γίνει από τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό, ενώ θα επιδιωχθεί και συνάντηση με τον Υφυπουργό, Σταύρο Κοντονή.

Ψηφίδης και Αλεξανδρίδης θέλουν να ξαναβάλουν τον Αρη στο επίκεντρο των αθλητικών εξελίξεων, δίνοντας στον σύλλογο φωνή που τα τελευταία χρόνια έπαψε να υφίσταται λόγω των ανυπέρβλητων οικονομικών προβλημάτων. Παράλληλα, θα προσπαθήσουν να έρθουν σε επαφή με εν δυνάμει χορηγούς, ενώ θα επιχειρήσουν ν΄ αρχίσουν την προετοιμασία εορτασμού των 102 χρόνων του συλλόγου, μέσα από διάφορες εκδηλώσεις οι οποίες θα μπορούσαν αποφέρουν έσοδα στα ταμεία.

To Top