Κατηγορηματικός ο Κόντης: «Θα πάρουμε την άδεια»

«Θα πάρουμε άδεια. Και πέρυσι κάποιοι έλεγαν ότι ο Άρης δεν θα πάρει άδεια και ήμασταν οι πρώτοι που την πήραμε. Η ιστορία επαναλαμβάνεται». Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης Γιάννης Κόντης ήταν για μια ακόμη φορά κατηγορηματικός για ακόμη φορά για το θέμα της αδειοδότησης και στις ενέργειες που κάνει η ΠΑΕ. 

Αναλυτικά:
Για την αδειοδότηση και τις επαφές με τον Τόχα: «Αυτή τη στιγμή τελειώνει τη διαδικασία ο Άρης και θα πάρει την άδεια. Και με τον Τόχα έτσι πιστεύω και έτσι ξέρω … πως υπάρχει συμφωνία». 

Για το πότε θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ τα χρήματα: «Γίνεται μία κίνηση για να μπουν χρήματα στην ομάδα. Υπάρχει προσυμφωνία. Το να μπουν χρήματα δεν σημαίνει ότι θα γίνει σήμερα αλλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς και όποτε το επιτάσσουν οι ανάγκες. Οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ δεν έχουν να κάνουν μόνο με την αδειοδότηση αλλά και με τη συνέχεια της λειτουργίας της. Θα ακολουθήσουν η προετοιμασία όπου η ΠΑΕ πρέπει να πληρώσει αθλητικά κέντρα και μια σειρά άλλων πραγμάτων. Για να πάρει η ΠΑΕ Άρης φορολογική ενημερότητα πλήρωσε κάπου 450χιλιάδες ευρώ και πολλές ακόμα εκατοντάδες για να τακτοποιήσει παλιές οφειλές σε προπονητές και παίκτες όπως για παράδειγμα την οφειλή στον Κούπερ. Όποιος αμφισβητεί και πιστεύει ότι μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο για τον Άρη “Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα”. Όποιος έχει καλύτερη λύση με περισσότερα χρήματα να έρθει, με ξεκάθαρο πρόσωπο και να μας το πει. Ακούμε κατά καιρούς διάφορα τα οποία δεν ευσταθούν. Είναι μεθοδευμένες κινήσεις από φαντάσματα του παρελθόντος. Η τωρινή διοίκηση έχει αναλάβει τις ευθύνες της και πληρώνει και τα προηγούμενα βάρη που έχουν δημιουργηθεί αλλά και τις νέες ανάγκες».

Για την άδεια: «Θα πάρουμε άδεια. Και πέρυσι κάποιοι έλεγαν ότι ο Άρης δεν θα πάρει άδεια και ήμασταν οι πρώτοι που την πήραμε. Η ιστορία επαναλαμβάνεται». 

Για το αν θα ευνοηθεί ο Άρης στην περίπτωση που κάποια ομάδα δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη: «Δεν αρμόζει στην ιστορία του Άρη να περιμένει να βγει Ευρώπη επειδή κάποια άλλη ομάδα δεν μπορούσε. Στόχος του Άρη είναι να κερδίσει τα παιχνίδια που απομένουν και να μπει στα πλέι οφ». 

Για την απόφαση του Σαουρίδη να αποχωρήσει: «Ο Σαουρίδης είναι ένα μέλος της ζωντανής ιστορίας του Άρη. Της παλιάς και της σύγχρονης. Είμαι σίγουρος πως πολλά φαντάσματα θα χάρηκαν με την αποχώρηση του. Κάποια στιγμή για όλους τους ανθρώπους έρχεται ένα τέλος. Υπάρχουν νέα παιδιά που θα ακολουθήσουν τον δρόμο του. Ο Γιάννης Σαουρίδης είναι ένας μεγάλος Αρειανός και μας συνδέει σχέση σεβασμού και αλληλοεκτίμησης». 

* Ο Κόντης μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»
Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top