Υπαρκτό το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ, κλείνει τα αυτιά του στις… σειρήνες ο Λαζαρίδης

Η αποκάλυψη των πληροφοριών από το PRESSARIS για το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Νίκο Λαζαρίδη έκανε αίσθηση στις τάξεις των κίτρινων και όχι μόνο. Ο αρχηγός του Άρη είναι στο στόχαστρο της πρωταθλήτριας Κύπρου, της ομάδας έκπληξη του φετινού Τσάμπιονς λιγκ, αλλά ο ίδιος κλείνει τα αυτιά του στις… σειρήνες και κοιτάει προς το παρόν, πώς θα ολοκληρώσει την χρονιά με επιτυχία στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από τη Μεγαλόνησο, ο ΑΠΟΕΛ έχοντας εκατομμύρια ευρώ έσοδα από τη συμμετοχή του έως και την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν πρόκειται να αλλάξει στρατηγική. Θα προσπαθήσει να φέρει παίκτες έμπειρους και ικανούς από το ελληνικό πρωτάθλημα και “γλυκοκοιτάζει” την περίπτωση του Νίκου Λαζαρίδη.

Η είδηση είναι υπαρκτή και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Όπως δεν επιδέχεται αμφισβήτηση και η στάση που κρατάει ο 32χρονος αμυντικός του Άρη, την οποία κατέγραψε από την πρώτη στιγμή το PRESSARIS: «Πρέπει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Λαζαρίδη λήγει τον Ιούνιο που μας έρχεται, ο αρχηγός του Άρη έχει εκφράσει στο φιλικό του περιβάλλον την επιθυμία του να συνεχίσει στους κίτρινους, αν και την ίδια ώρα, δεν έχει γίνει καμία συζήτηση σε επίσημο επίπεδο για ανανέωση της συνεργασίας».

Αυτή είναι όλη η ουσία του θέματος. Σε αυτήν την παράγραφο περικλείεται όλο το θέμα πολύ απλά. Αυτό είπε και στο περιθώριο του σημερινού φιλικού ο Λαζαρίδης. Γνωρίζει πολύ καλά, ότι συμφέρον του Άρη, τον οποίο υπηρέτησε πιστά για δυο χρόνια, αλλά και του ίδιου, είναι να προσανατολιστούν όλοι στην κοινή επιτυχία. Άλλωστε, το καλοκαίρι δεν είναι μακριά.

Από κει και πέρα, επειδή αυτήν την περίοδο όλοι πρέπει να μιλούν με πράξεις, ο Νίκος Λαζαρίδης ήταν από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που υπέγραψαν τον διακανονισμό για τα οφειλόμενα, δείχνοντας τον δρόμο…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top