Κατρακυλάκης: “Αγώνας της χρονιάς, το μάτι μας γυαλίζει, περιμένουμε 5.000 Καβαλιώτες

Ο τεχνικός διευθυντής Στέλιος Κατρακυλάκης μίλησε με αφορμή τον κρίσιμο για την πρώτη θέση αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στους 93,7

« Οι Σερραίοι φίλαθλοι θα καθίσουν στο πέταλο που είναι πάντοτε για τους φιλοξενούμενους. Ο Πανσερραϊκός θα ζητήσει εισιτήρια αύριο(σήμερα), για να ξέρουν περίπου τον αριθμό. Η εκτίμηση τους είναι ότι θα έρθουν στην Καβάλα, γύρω στους 600 φιλάθλους της ομάδας. Υπολογίζουν 5 λεωφορεία αφού θα υπάρχει και δωρεάν μετάβαση. Οι υπόλοιποι με Ι.Χ. Το παιχνίδι είναι κομβικό και για τις δυο ομάδες. Αυτό δε χρειάζεται να το πω εγώ.

Είναι ο αγώνας της χρονιάς. Οι δυο ομάδες θα παίξουν για τη νίκη. Το Χ δεν ευνοεί ούτε εμάς, ούτε τον Πανσερραϊκό.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ο Στέλιος Κατρακυλάκης σε θέματα που αφορούν την οργάνωση της διοικούσας επιτροπής για τον τελικό της Κυριακής: « Το εισιτήριο του αγώνα θα κοστίζει 10 ευρώ. Για τους μαθητές θα είναι δωρεάν η είσοδος. Απλά κάνουμε μια έκκληση για τους κατόχους των διαρκείας για την οικονομική ενίσχυση των 5 ευρώ. Η ανταπόκριση μέχρι τώρα στα εντός έδρας παιχνίδια πάνω σε αυτό, ήταν πολύ καλή ικανοποιητική.

Εγώ υπολογίζω ότι θα υπάρχουν στο γήπεδο 5.000 Καβαλιώτες φίλαθλοι.  Μαζί με τα διαρκείας. Πάμε για ένα ρεκόρ προσέλευσης. Τουλάχιστον για τα τελευταία χρόνια, μετά τη Σουπερ Λιγκ.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε στον κόσμο, κάποια πράγματα ξεχωριστά, όσον αφορά τη διεξαγωγή του παιχνιδιού. Είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη. Αυτό υπάρχει σε όλα τα παιχνίδια. Πόσο μάλλον τώρα που φτάσαμε στην τελική ευθεία. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να χάσουμε ούτε ένα βαθμό.

Το μάτι μας… γυαλίζει. Επίσης κάνουμε μια ακόμη έκκληση που έγινε ήδη από τον Λάκη Χατζηαποστολίδη αλλά και από τον γνωστό φίλαθλο Βασίλη Εμμανουηλίδη, ότι μπορεί ο καθένας να φορέσει μπλε η άσπρο για να έχουμε μια κερκίδα με τα χρώματα της ομάδας.

Η εικόνα πιστεύω ότι θα είναι πολύ ευχάριστη αλλά και εμείς σαν διοικούσα επιτροπή θα δώσουμε ένα μπλε χρώμα. Αυτό θα το δει ο κόσμος την Κυριακή.

Θέλουμε να κερδίσουμε και όλα θα πάνε καλά. Ο διαιτητής θα είναι αξιολογημένος, θα είναι  της Β` Εθνικής.

Ακόμη έχουμε βγάλει φέιγ βολάν που θα μοιραστούν σε όλα τα σημεία της Καβάλας. Αυτοκίνητο που θα διαθέσει η ΛΦΚ με σποτ του αγώνα. Επίσης υπάρχουν ετοιμασίες και από τον ΣΦΑΟΚ.

Είναι και το τελευταίος εντός έδρας ματς. Θα καλέσουμε επίσης σαν ΑΟΚ, όλες τις Ακαδημίες του νομού, με ελεύθερη είσοδο στη θύρα 4. Να υπάρχει και μια ξεχωριστή κερκίδα”.

To Top