Κατσίβελης: “θα τα δώσουμε όλα μπροστά στον κόσμο μας”

 

O Δημήτρης Κατσίβελης βρέθηκε κι αυτός στην εκδήλωση του Άρη για τη νέα συνεργασία του συλλόγου με την Betsson και μίλησε για το παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια πως το περιμένει ο ίδιος αλλά και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά

Για το παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια: «Είμαστε όλοι ανυπόμονοι, το δύσκολο κομμάτι της προετοιμασίας τελείωσε και προχωράμε για την έναρξη των αγώνων. Παίζουμε μία δύσκολη ομάδα, την περσινή νικήτρια του Eurocup είμαστε έτοιμοι θα τα δώσουμε όλα μπροστά στον κόσμο μας και θα πάμε για το καλύτερο» .

Για την φετινή χρονιά: «Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε μία ομάδα που θα παλεύει όλα τα παιχνίδια και αυτό πιστεύω θα αγαπήσει ο κόσμος του Άρη και ελπίζουμε να γεμίζει το γήπεδο» .

Για τον αν αισθάνεται βάρος από τις προσδοκίες του κόσμου: «Σίγουρα όταν φοράς την φανέλα του Άρη πάντα υπάρχει αυτό το βάρος, το EuroCup είναι μια ανταγωνιστική διοργάνωση πόσο μάλλον που το πρώτο ματς είναι με την περσινή πρωταθλήτρια, έχουμε αυτή την πίεση αλλά θα προσπαθήσουμε να την μετατρέψουμε με το μέρος μας» .

Για το πως περιμένει το πρώτο παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια: «Προσωπικά είμαι πολύ ανυπόμονος γι αυτό το παιχνίδι όπως κι όλα τα παιδιά, συζητάμε στα αποδυτήρια ότι ήρθε η ώρα να γευτούμε από κοντά τον κόσμο του Παλέ αλλά και πως θα ανταποκριθούμε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα του EuroCup» .

To Top