Μπακασέτας – Τραμπζονσπόρ: «Τα ξαναλένε μέχρι τη διακοπή των πρωταθλημάτων, αισιοδοξία για συμφωνία»

Στην Τουρκία, υποστηρίζουν ότι ο ατζέντης του Τάσου Μπακασέτα θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της Τραμπζονσπόρ με σκοπό, να παραμείνει στην Τραπεζούντα το αστέρι της ομάδας.
Ο Τάσος Μπακασέτας, είναι δίχως αμφιβολία, το αστέρι της Τραμπζονσπόρ κι ο ηγέτης της ομάδας καθώς είχε τεράστια συνεισφορά στη χρονιά του νταμπλ! Το συμβόλαιό του με το σύλλογο εκπνέει το καλοκαίρι του 2024 κι οι διοικούντες την ομάδα το μόνο που επιθυμούν είναι η παραμονή του – όπως είναι απολύτως λογικό.
Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι απερρίφθη η πρόταση για νέο τριετές συμβόλαιο. Ωστόσο, η Fanatik, σε πρόσφατο ρεπορτάζ της υποστηρίζει ότι η πλευρά του παίκτη κι η διοίκηση της ομάδας θα βρεθούν μέχρι τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Και τονίζει χαρακτηριστικά: «Η διοίκηση θα κάνει άλλο ένα βήμα για τον Αναστάσιο Μπακασέτα, του οποίου η ανανέωση συμβολαίου είναι στην ατζέντα. Η Τραμπζονσπόρ θα συναντηθεί με τον μάνατζερ του Έλληνα σταρ και θα έχει άλλη μια συνάντηση μέχρι τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Αναφέρεται ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές μετά τη συνάντηση αυτή. Αν οι συζητήσεις είναι θετικές, ο γάμος του Μπακασέτα και της ομάδας θα ανανεωθεί».

To Top