Χωρίς κατηγορία

Κατσαβάκης: «Κάνουν κακό στον Άρη, ζητάω τα δεδουλευμένα»

Ο Μάκης Κατσαβάκης τοποθετήθηκε με αφορμή το θέμα των οφειλών που υπάρχουν από τον Άρη, εξηγώντας τι συμβαίνει και κάνοντας παράλληλα επίθεση στους παράγοντες των κίτρινων.

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα εγείρεται ένα θέμα αναφορικά με τις αξιώσεις μου από τον Άρη. Αυτό που έχω ξεκαθαρίσει από την αρχή είναι ότι ζητάω μόνο τα δεδουλευμένα, τίποτα παρακάτω τίποτα λιγότερο» είπε μιλώντας στο sport2310.gr για να συμπληρώσει:

«Μιλώντας με τον δικηγόρο μου που χειρίζεται την υπόθεση του ζήτησα να είναι ελαστικός διότι ο Άρης διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο και του ξεκαθάρισα ότι ζητώ μόνο τα δεδουλευμένα. Σε όσες προσπάθειες έχει κάνει να μιλήσει με την διοίκηση πέφτει επάνω σε ‘τοίχο’, παντελής αδιαφορία και παρόλα αυτά το μόνο που ζητάω εγώ είναι το θέμα να κυλήσει ομαλά και ήρεμα».

Για τα όσα του καταμαρτυρούν και αναφέρουν εναντίον του ακόμη και μετά την αποχώρησή του από τον Άρη ανέφερε: «Έχουν πετάξει πάρα πολύ λάσπη στο πρόσωπό μου και συνεχίζουν ακόμη και τώρα. Δεν μπορούν να καταλάβουν το μέγεθος του κακού που κάνουν στον Άρη. Εγώ  τίμησα για δεύτερη φορά την πρόταση που μου έγινε από τον Άρη όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε. Αυτοί οι άνθρωποι σπέρνουν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες με τον τρόπο που συμπεριφέρονται και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το μόνο που έχω να πω εγώ είναι ότι εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα τίποτα λιγότερο».

To Top