Χωρίς κατηγορία

Κατσαβάκης: “Κερδισμένος ο Άρης και από τις συγκρούσεις”!

Ο Μάκης Κατσαβάκης μίλησε με αφορμή το παιχνίδι με την Μπενφίκα, παραδέχθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι ότι ο Άρης θα γίνεται καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι, ενώ υπογράμμισει ότι η ομάδα θα έχει κέρδος ακόμη και από τις συγκρούσεις!

Αναλυτικά:
Για την Μπενφίκα είπε: «Να καλωσορίσω τους ανθρώπους της Μπενφίκα, είναι χαρά και τιμή μας. Η Μπενφίκα είναι μία μεγάλη ομάδα που θαυμάζω από παιδί από την εποχή του Εουσέμπιο και θα έχει διακρίσεις τα επόμενα χρόνια”

Για το φιλικό και τη χρησιμότητά του: “Για εμάς είναι μία ευκαιρία για τα νέα παιδιά να παίξουν απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, να αποκτήσουν εμπειρίες γιατί με αυτά τα παιδιά θα χτιστεί ο νέος Αρης. Καλωσορίζω και πάλι την Μπενφίκα και ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.  Εμείς θα συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο όπως και στα υπόλοιπα μεγάλα φιλικά που δώσαμε. Θα χρησιμοποιήσουμε μία ενδεκάδα που στην ουσία θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ”

Για τα εσωτερικά θέματα τόνισε: “Σε όλη την προετοιμασία δουλέψαμε περίφημα. Το λέω και κυριολεκτώ. Οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες πολλές φορές για να επιτευχθεί ένας τρόπος πειθαρχίας, ένας τρόπος λειτουργίας. Είμαι σίγουρος ότι από αυτή την σύγκρουση ο Αρης θα έχει κέρδος, αν κοιτάξουμε όλοι μας το συμφέρον του Αρη. Από κει και πέρα έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, τα πρώτα δείγματα τα είδαμε με τον ΟΦΗ”

Για τους παίκτες είπε: “Την διαφορά την έδειξε ο Νούνο Κοέλιο και δίπλα του παιδιά όπως ο Νταμαρλής απέκτησε αυτοπεποίθηση και θα δείτε αυτά τα παιδιά σε 4-5 παιχνίδια πως θα αγωνίζονται και τι αποτελέσματα θα έχουμε. Αν είχαμε νωρίτερα αυτά τα 3 παιδιά θα έμπαιναν ως κολώνες μέσα στην ομάδα και ανάλογα θα προχωρούσαμε. Δεν ήρθαν νωρίτερα, έπρεπε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με ρεαλισμό και να προχωρήσουμε. Αυτό θα κάνουμε από εδώ και πέρα».

 

To Top