Κατσαβάκης: «Να αφήσουν τον Αλκαράθ να κάνει τη δουλειά του»

Ο Μάκης Κατσαβάκης μίλησε με αφορμή το τέλος του πρώτου γύρου για την πορεία του Άρη, με τον οποίο ξεκίνησε τη χρονιά, αλλά αποχώρησε τον Οκτώβριο, μετά την 6η αγωνιστική.

«Βασικό μέλημα είναι να υπάρχει ηρεμία. Είχαμε πει όταν ήμουν στον Άρη ότι θα θυσιάσουμε το «εγώ». Δεν ξέρω με τη νέα διοίκηση πόσο μπορεί να αλλάξει η κατάσταση και να ξεφύγει απ’ τα προβλήματα και όταν ήμουν εγώ αλλά και μετά δημιουργούνταν προβλήματα πριν τα παιχνίδια όπως έγινε και πριν το παιχνίδι με τον Πανθρακικό» είπε χαρακτηριστικά ο Σερραίος προπονητής στο «Αθλητικό Μετρόπολις», ενώ για το αν μπορεί ο Άρης να τα καταφέρει είπε:

«Αν ηρεμήσουν τα πράγματα μέσα και γύρω από τα αποδυτήρια νομίζω πως μπορεί να τα καταφέρει. Πρέπει όμως να κάνει κάποιες μεταγραφές. Έχει και τη στήριξη από κόσμο, είναι η μόνη ομάδα που έχει μικρότερη απώλεια από φιλάθλους στο γήπεδο και να αφήσουν τον άνθρωπο (σ.σ. Αλκαράθ) να κάνει τη δουλειά του».

Για το πώς είδε γενικά  τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ανέφερε:
«Από το καλοκαίρι φαινόταν ότι ο Ολυμπιακός θα ήταν το ακλόνητο φαβορί, φυσιολογικά γα μένα. Ο ΠΑΟΚ ενδεχομένως να είχε και λιγότερους βαθμούς με βάση την απόδοσή του αλλά σίγουρα η συγκομιδή του είναι μέσα στα πλαίσια που είχαν χαράξει οι άνθρωποι του. Η Τρίπολη είναι ομάδα που μπορεί να χτυπήσει την πεντάδα. Ο Ατρόμητος πίστευα ότι θα είχε περισσότερες προσδοκίες αλλά η φυγή του Τάτου και Μήτρογλου στοίχησαν πολύ. Ο Πανιώνιος στον πρώτο γύρο τα πήγε καλά, δεν ξέρω όμως αν αντέξει. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας μεγάλο πλεονέκτημα ότι κράτησε τον ίδιο κορμό και πρόσθεσε κάποια ταλέντα, μπορεί να συνεχίσει θετικά και το είδαμε και με τον ΠΑΟΚ, μπορεί να πιάσει την πεντάδα . Η απειλεί είναι ο Λεβαδειακός αλλά άργησε να ξεκινήσει, πιστεύω ότι μπορεί να μπει σφήνα στην πεντάδα».

To Top