Πέντε υποθέσεις 250.000 ευρώ για “κούρεμα” και διακανονισμό μέσα στο 2013

Από τη στιγμή που η υπόθεση Χατζηβρέττα διευθετήθηκε με την έννοια ότι (επιτέλους) συμφωνήθηκε ένας διακανονισμός, ένα χρηματικό ποσό και ο τρόπος αποπληρωμής του, όλες οι ενέργειες της διοίκησης θα στραφούν από το 2013 και μετά στις πέντε προσφυγές από παίκτες των περασμένων ετών. Ο Άρης καλείται να διαπραγματευτεί διακανονισμούς για συνολική οφειλή περίπου 250.000 ευρώ.

Οι αποφάσεις από την Β’ ΕΕΟΔΑΚ (μετά και την εκδίκαση των εφέσεων της ΚΑΕ) για τους Κώστα Χαραλαμπίδη, Νίκο Μπάρλο, Νίκο Αργυρόπουλο, Λίνο Χρυσικόπουλο και Φάνη Κουμπούρα αναμένεται να εκδοθούν στις αρχές του 2013. Ο Άρης θα τις χάσει, γιατί οφείλει αυτά τα χρήματα στους παίκτες βάσει των συμβολαίων που έχουν υπογραφεί από τις περασμένες διοικήσεις.

Θα έχει στην διάθεσή της αυτή η διοίκηση ένα χρονικό διάστημα 40 ημερών προκειμένου να πετύχει διακανονισμούς με όλους τους παίκτες, οι οποίοι έχουν κοινό νομικό εκπρόσωπο, τον Νίκο Πετράτο.

Οι πέντε παίκτες έχουν λαμβάνειν περίπου 250.000 ευρώ. Αυτή είναι η αρχική οφειλή. Με όλους τους παίκτες είχαν γίνει το καλοκαίρι συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Οι τέσσερις από τους πέντε συμφώνησαν σε ποσά, μερικοί και στον προτεινόμενο – τότε – τρόπο πληρωμής, όμως ποτέ δεν προέκυψε οριστική συμφωνία, οριστικός διακανονισμός.

Η περίπτωση του Μπάρλου είναι η πιο δύσκολη από όλες, γιατί ο Πατρινός φόργουορντ που φέτος αγωνίζεται στην Α2 Ιταλίας με την Μπρέσια, ζητάει όλο το ποσό, χωρίς να αποδέχεται κάποια μείωση.

 

To Top