Χωρίς κατηγορία

Κατσαβάκης: “Πιτσιρικάδες, αυτοκριτική, Πουλίδο”

Eυχαριστημένος από τους… πιτσιρικάδες για την εμφάνιση με Κόμο, ο Μάκης Κατσαβάκης έκανε την (και τη δική του) αυτοκριτική για τον αγώνα με την Παλέρμο και μίλησε για τη βοήθεια του Πουλίδο.

Ο προπονητής του Άρη δήλωσε μετά το τέλος του τουρνουά στο Μαλλές ότι: «Το πρώτο παιχνίδι ήταν κόντρα σε μία πιο αδύναμη ομάδα, την Κόμο. Οι  πιτσιρικάδες τα πήγαν καλά όμως» δήλωσε αρχικά για το φιλικό με την Κόμο και πρόσθεσε: «Είχανε ρυθμό, πιέσανε συντονισμένα και δεν άφησαν να κινδυνέψουμε. Ηταν θετικό το τεστ».

Για την ήττα από την Παλέρμο δήλωσε: «Στο δεύτερο φιλικό αιφνιδιαστήκαμε. Πήγαμε να ρισκάρουμε με δύο φορ και αφήνοντας μόνο πίσω τον Παπαστεριανό και φέρω μερική ευθύνη και ‘γω. Ημασταν ασυντόνιστοι, η Παλέρμο είναι μία καλή ομάδα με συνοχή και προσπαθήσαμε να την πιέσουμε,  όμως αλλάζανε συνέχεια τη μπάλα. Παρόλα αυτά, μετά από ένα σημείο ισορροπήσαμε και θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία»

Ο Κατσαβάκης ρωτήθηκε και για τον Πουλίδο: «Εχουμε έναν παίκτη παραπάνω για την άμυνα. Είναι έμπειρος, έχει καλή ποιότητα και καλό χαρακτήρα. Πιστεύω πως θα βοηθήσει», είπε. Και ολοκλήρωσε: «Περιμένουμε άλλες δύο μεταγραφές να γίνουν. Δεν έχω ενημέρωση από τη διοίκηση ακόμη, θα μιλήσω μαζί της».

To Top