Χωρίς κατηγορία

“Διπλοβάρδια” για Νταμαρλή, μέσα και ο Ρένια

Μετά τους Νταμαρλή, Γιώρη, Ιγνατίδη, Σουνά και Αντωνιάδη που αγωνίστηκαν στο πρώτο 45λεπτο του “τριανγκονάλε” κόντρα στην Κόμο, ήρθε η σειρά του Άντι Ρένια να δοκιμάσει για πρώτη φορά την τύχη ως δόκιμο μέλος της ανδρικής ομάδας, στο δεύτερο σημερινό τεστ κόντρα στην Παλέρμο.

Στο 18′ της αναμέτρησης, ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της Κ-20, πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη.

Μάλιστα, στην προσπάθειά του να “πείσει” τον Μάκη Κατσαβάκη, ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής, έχοντας ένα ημίχρονο στα πόδια του, αλλά και μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κόντρα στους Λομβαρδούς (χτύπησε  το δεύτερο κατά σειρά πέναλτι του Άρη), πήρε έξτρα χρόνο συμμετοχής από τον Έλληνα τεχνικό στο ματς εναντίων των “ρόζα”, αντικαθιστώντας τον Μιχάλη Γιαννίτση στο 26′.

Σε γενικές γραμμές οι νεαροί ποδοσφαιριστές των “κίτρινων” ακαδημιών άφησαν αρκετά καλές εντυπώσεις, με την τριάδα των Νταμαρλή, Σουνά και Αντωνιάδη, που αγωνίστηκαν και στο πρώτο φιλικό κόντρα στη Σιένα, να αναδεικνύονται σε βασικά “φαβορί” για την υπογραφή του πρώτου τους επαγγελματικού συμβολαίου.

To Top