Κατσαβάκης στο PRESSARIS: “Η υπομονή του κόσμου θα ανταμειφθεί”!

Ο Άρης πρόσθεσε τους πρώτους 3 βαθμούς στο ενεργητικό του στον αγώνα με την Κέρκυρα, βαθμοί που δίνουν τη δυνατότητα σε παίκτες και προπονητή να δουλέψουν με περισσότερη ηρεμία. Στον ορίζοντα υπάρχει το κλασικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με την καλή ψυχολογία να αποτελεί αυτή την εβδομάδα τον καλύτερο σύμμαχο της κιτρινόμαυρης ομάδας.

Ο Μάκης Κατσαβάκης με τοποθέτησή του στο PRESSARIS μίλησε για την αυτοπεποίθηση που αποκτούν οι παίκτες του αγωνιστική με την αγωνιστική και υπογράμμισε τη σπουδαιότητα του επόμενου αγώνα.

«Η ομάδα αρχίζει να βρίσκει σιγά-σιγά ρυθμό. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στα επιθυμητά επίπεδα, χρειάζεται δουλεία. Εξ αρχής μιλάμε για ένα βασικό κορμό, τώρα μας δίνεται η δυνατότητα να διαπιστώσουμε ποιοι παίκτες μπορούν να σηκώσουν το βάρος και ποιοι όχι» είπε χαρακτηριστικά ο 59χρονος προπονητής και συνέχισε.

«Την Κυριακή πήραμε μια νίκη που την χρειαζόμασταν για πολλούς λόγους. Το ευχάριστο είναι ότι οι τρεις ξένοι μας ανεβάζουν κι αυτοί ρυθμούς και βοηθούν σημαντικά την ομάδα. Το θετικό είναι πως έχει βελτιωθεί η ψυχολογία όλων. Κυρίως οι νεαροί αποκτούν αυτοπεποίθηση και σιγουριά στα πόδια τους».

Ο τεχνικός του Άρη γνωρίζει πολύ καλά ότι το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος έχει ιδιαιτερότητες. Γνωρίζει επίσης, πως ο κόσμος θέλει να δει την ομάδα του να αγωνίζεται με το πάθος που «βγάζουν» αυτές οι αναμετρήσεις.

«Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών. Αυτοί οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ έχουν τη δική τους βαρύτητα. Ανεξαρτήτου θέσης και προβλημάτων, στα ντέρμπι αυτά υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πάρεις τη νίκη. Εμείς θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για την υπομονή και την στήριξη που μας παρέχει όλο αυτό το διάστημα. Θα προσπαθήσουμε να τους δικαιώσουμε» επεσήμανε ο Έλληνας προπονητής.

To Top