Όταν ο Γιαννάκης συνάντησε τον Ζιντάν – “Συνάντηση δύο μύθων” έγραψαν οι Γάλλοι! (photos + videos)

Συνάντηση δύο μύθων! Αυτός ήταν ο τίτλος στην εφημερίδα “La Populaire” της Λιμόζ για την συνάντηση που είχαν στο πανεπιστήμιο της πόλης ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Ζινεντίν Ζιντάν!

Ο Γιαννάκης που θεωρείται θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ από τους “Λιμουζό” λόγω της παρουσίας του στον Άρη και την Εθνική ομάδα βρέθηκε για μια εκδήλωση στην αίθουσα του οικονομικού πανεπιστημίου της πόλης. Εκεί για μια άλλη εκδήλωση ήταν και ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος ολοκληρώνει τις σπουδές του στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο το 2013!

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για αρκετή ώρα και φωτογραφήθηκαν μαζί. Τα γαλλικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για δύο μύθους του αθλητισμού, δείγμα φυσικά της εκτίμησης που τρέφουν οι Γάλλοι στον Γιαννάκη.

Στο περιθώριο της παρουσίας του στο οικονομικό πανεπιστήμιο της Λιμόζ ο Παναγιώτης Γιαννάκης ρωτήθηκε από τους Γάλλους δημοσιογράφους για τα χρόνια που αγωνιζόταν με την φανέλα του Άρη και πόσο τον… μισούσε το Μπομπλάν, που τώρα τον αποθεώνει!

Ο Γιαννάκης απάντησε πως “ήμουν πάντα πολύ χαρούμενος όταν έπαιζα σε αυτό το γήπεδο. Όταν έπαιζα, θυμάμαι, πως οι φίλαθλοι ήταν μια ανάσα από τους παίκτες. Βοηθούσαν την ομάδα, αλλά όσο πιο πολύ φώναζαν τόσο έσπρωχναν και τον αντίπαλο να παίξει καλύτερα. Αυτό με ενθάρρυνε εμένα να δουλεύω σκληρότερα και να συνεχίζω να παίζω. Ελπίζω οι οπαδοί να μας υποστηρίζουν ακόμα και να μας δώσουν δύναμη, χωρίς να μας οδηγήσουν στην… τρέλα, αφού οι παίκτες μας είναι άπειροι”.

To Top