Μάντζιος: “Ο Αγκάνθο έχει την αίσθηση του γκολ και θα βοηθήσει”

O Άκης Μάντζιος  μίλησε μετά το ρόσφατο παιχνίδι της Κέρκυρας με τον Άρη, αναφέρθηκε στην εικόνα των κίτρινων, αλλά και τον Νταβίντ Αγκάνθο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για τον αγώνα με τον Άρη: «Σαν αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Στο ποδόσφαιρο όμως υπάρχει συνέχεια. Προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για την εικόνα του Άρη: «Έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Έχει αρκετά νεαρά παιδιά. Χρειάζεται υπομονή. Ο κόσμος από ότι είδα στηρίζει την ομάδα. Η εικόνα των παιχνιδιών μπορεί να μην είναι τόσο υψηλή, αλλά πρέπει να συνηθίσουμε αυτό το γεγονός» και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι ο Αγκάνθο είναι ένας καλός σέντερ φορ, αλλά δεν βρίσκεται στην κατάλληλη φυσική κατάσταση. Έχει την αίσθηση του γκολ και νομίζω ότι θα βοηθήσει πολύ τον Άρη. Ξέρει να κινείται στην περιοχή και έχει καλή τεχνική. Όταν έρθει στο επιθυμητό στάδιο φυσικής κατάστασης θα βοηθήσει περισσότερο, όπως και ο Κοέλιο. Επίσης ξεχώρισαν οι Νταμαρλής και Κοέλιο και θα βελτιωθούν και άλλο».

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης: «Έχω ζήσει το ντέρμπι, αλλά ήταν άλλο το επίπεδο και οι συνθήκες τώρα. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο γεμάτη και πιο έμπειρη ομάδα. Βέβαια είναι ένα ντέρμπι και είναι καθαρά θέμα ημέρας. Αν δούμε όμως τη γενική εικόνα ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα».

Για την προσπάθεια που κάνει αυτός και η Κέρκυρα για την παραμονή: «Είναι δύσκολο και το γνωρίζουμε όλοι. Δουλεύουμε πάρα πολύ Στα δύο τελευταία παιχνίδια δείχνουμε καλύτερη εικόνα. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Θέλει υπομονή και επιμονή και ελπίζω στο τέλος να δικαιωθούμε».

To Top