Κατσαβάκης στο PRESSARIS: «Ο Άρης είναι ομάδα τετράδας»

Ο Μάκης Κατσαβάκης επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια. Έστω κι αν το πέρασμα του από την Άρη δεν είχε μεγάλη χρονική διάρκεια, ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει καλά το μέγεθος του συλλόγου που αντιμετωπίζει, δεν έχει κρύψει ποτέ ότι έχει θετικές σκέψεις για την κιτρινόμαυρη ομάδα και ετοιμάζεται πλέον να τεθεί αντίπαλος στο τελευταίο παιχνίδι του 2011, αυτή τη φορά ως προπονητής της Δόξας Δράμας.
Λίγες ώρες πριν από την αυριανή αναμέτρηση, αποκάλυψε τις σκέψεις του στο PRESSARIS, αντιμετωπίζοντας τον Άρη με μεγάλο σεβασμό.

Η Δόξα δεν θα έχει εύκολη αποστολή στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
«Σαφώς και θα έχουμε δύσκολο έργο απέναντι στον Άρη. Είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική που αυτή την εποχή ειδικά χρειάζεται άμεσα βαθμούς. Εμείς δουλέψαμε για να διορθώσουμε κάποια λάθη στο παιχνίδι μας κυρίως αμυντικά. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κτίσουμε μια καινούργια ομάδα. Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει. Περιμένουμε επίσης βοήθεια από τις μεταγραφές».

Ποια αίσθηση σας έχει αφήσει ο φετινός Άρης;
«Ο Άρης θα έλεγα ότι αδικεί τον εαυτό του. Όχι μόνο εγώ, οι περισσότεροι περίμεναν τον Άρη δυνατό. Μια ομάδα που θα έχει θέση στην τετράδα. Θα έλεγα πως δεν υπάρχει λογική για τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται.
Έχει μονάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Είναι ικανή ομάδα, το έδειξε με τον Παναθηναϊκό. Είναι θέμα χρόνου η ανάκαμψή της. Πάντως, όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα το κύπελλο αποτελεί τον πιο εφικτό δρόμο για διάκριση, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν μπορεί να το κάνει και μέσα από το πρωτάθλημα. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Το κύπελλο ωστόσο, είναι διέξοδος».

Για τον Μάκη Κατσαβάκη, το παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη έχει ιδιαιτερότητες;
«Έχω καλές αναμνήσεις από τον Άρη. Είναι χαρά μου που δούλεψα σ’ αυτή την ομάδα. Σέβομαι κάθε αντίπαλο, ειδικά ένα σύλλογο όπως ο Άρης. Είμαι επαγγελματίας προπονητής και θα κοιτάξω φυσικά το πώς θα παρουσιαστεί καλύτερα, η ομάδα μου, η οποία έχει ανάγκη τους βαθμούς».

Από τον Άρη έφυγε δανεικός ο Αγγελούδης. Θα πάρει η Δόξα κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή, ίσως με τη μορφή του δανεισμού;
«Απόφασή μας είναι να μην στηριχτεί η ομάδα σε παίκτες με υποσχετική. Γενικά, δεν θα αποκτήσουμε άλλο δανεικό ποδοσφαιριστή. Θα γίνουν μεταγραφές, αλλά όχι με αυτή τη μορφή».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top