Κατσαβάκης: «Τον Μουρίνιο και τον Φέργκιουσον να φέρουν θα τους διώξουν»

Ο πρώην προπονητής του Άρη, Μάκης Κατσαβάκης, μίλησε με αφορμή τη χθεσινή νίκη των κίτρινων επί του Παναθηναϊκού αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για το θέμα σχετικά με τον Γιάννη Μιχαλήτσο:

«Παμε πάλι σε αυτό που μαστίζει χρόνια τον Άρη. Ο προπονητής είναι ρόλος τρομερά υποβαθμισμένος, επιρρεπής να δέχεται βολές από τα αποδυτήρια και αυτό οδήγησε τον Άρη στη δύσκολη στιγμή που περνάει. Η ομάδα πρέπει να βρει την ηρεμία που χρειάζεται για να πάει καλά. Ο κόσμος τη βοηθάει πολύ και είναι κρίμα να ταλαιπωρείται η ομάδα με αυτές τις αρρωστημένες κινήσεις. Ο Φέργκιουσον και ο Μουρίνιο να ρθουν αύριο, θα τους διώξουν. Τόσα χρόνια ο προπονητής ήταν του κλώτσου και του μπάτσου. Έχουν τόσα προβλήματα να επιλύσουν και ασχολούνται με τον προπονητή».

Για τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού:

«Η ομάδα από την αρχή έδειξε πως θέλει το ματς και μπήκε δυνατά απέναντι σε ένα Παναθηναϊκό που έπαιξε πολύ καλά και θα μπορούσε «γείρει την πλάστιγγα» προς το μέρος του αλλά ο Άρης κράτησε το 0 και στο τέλος πήρε ένα ματς που χρειαζόταν μετά από αρκετά παιχνίδια που έχασε στο τέλος. Πάντα πρέπει να υπάρχει το πάθος. Όποιες ομάδες δεν έχουν πάθος μπορούν να χάσουν πολλά παιχνίδια από υποδεέστερες ομάδες. Η ομάδα πρέπει να αναπνεύσει και πιστεύω πως θα τα καταφέρει και θα μείνει στην κατηγορία. Χρειάζεται σύμπνοια, ο κόσμος έδωσε τρομερό παρών για άλλη μια φορά και πλέον το «μπαλάκι» πέφτει στους παίκτες. Πρέπει να πάρουν τα παιχνίδια».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: 

«Υπάρχει μια σταθερή πορεία του Αστέρα Τρίπολης που είναι ζηλευτή και αποδεικνύει πως ένας προπονητής που έφυγε διωγμένος από τον Άρη κάνει καλή δουλειά. Ο Ατρόμητος δε θα χάσει την 5αδα και μπαίνουν στο παιχνίδι και τα Γιάννενα και η Λιβαδειά».

To Top