Μάντζιος: “Έγιναν κάποιες επαφές, αλλά επίσημα δεν είχα πρόταση από τον Άρη”

Ο πρώην προπονητής της Κέρκυρας, Άκης Μάντζιος, αναφέρθηκε στο αν υπήρχε ενδιαφέρον από τον Άρη προς το πρόσωπό του αλλά και τη μάχη των ομάδων για την παραμονή στην κατηγορία. 

Aναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:
Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Άρη προς το πρόσωπό του:

«Είχαν ακουστεί πολλά και η αλήθεια είναι πως είχα και ενόχληση από συνάδερφους σας για να δούνε τι και πως. Ο Άρης όμως είχε προπονητή και έχει ακόμα όποτε νομίζω πως δεν είναι σωστό να κάνουμε συζητήσεις τη στιγμή που η ομάδα έχει προπονητή. Είναι ανήθικο να εκφέρεις απόψεις και να θέτεις ζητήματα όταν υπάρχει προπονητής. Επίσημα από τον Άρη δεν είχα καμία πρόταση. Έγιναν κάποιες επαφές με κάποιους ανθρώπους αλλά επίσημα δεν υπήρχε τίποτα. Κατά πόσο υπήρχε βάση δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά. Ο Άρης είναι Άρης, δε μπορείς να μην έχεις στο μυαλό σου ότι μπορεί να τεθεί θέμα προπονητή αλλά όλα νομίζω είναι στις σκέψεις και στον αέρα».

Για τη μάχη για την παραμονή:

«Θα γίνει μάχη μέχρι τέλους. Και η Κέρκυρα μετά από αυτή τη νίκη έχει ελπίδες και παραμένει ζωντανή. Έχει βατό πρόγραμμα και αν είχε πάρει και κάποιους βαθμούς ακόμα από ματς στην έδρα της θα ήταν πιο ψηλά. Θεωρώ ότι θα το παλέψει και έτσι πρέπει. Δε νομίζω πως είναι μακριά από τις υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για την παραμονή. Ήταν δύσκολο από την αρχή λόγω του προβλήματος με την αδειοδότηση, τα παιδιά είναι νέα και δεν έχουν πείρα. Νομίζω όμως πως υπάρχουν ελπίδες».

Για τον Άρη:

«Ο Άρης έχει δυναμική και παρουσιάζεται μεταμορφωμένος εντός έδρας. Είναι ο κόσμος, είναι η έδρα και είναι μεγάλη δύναμη. Οι προσθήκες δίνουν άλλο αέρα γιατί είναι καλοί παίκτες και πιστεύω πως παρά τα δύσκολα παιχνίδια που έχει η ομάδα θα τα καταφέρει και θα μείνει στην κατηγορία».

To Top