Τελικές επαφές στην ΚΑΕ Άρης πριν την “μάχη” της Παρασκευής για το άρθρο 99

Η ΚΑΕ Άρης κινείται σε ρυθμούς άρθρου 99. Την Παρασκευή είναι προγραμματισμένο το δικαστήριο για να εκδικαστεί η υπόθεση υπαγωγής της ΚΑΕ στις διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα και οι άνθρωποι της διοίκησης μαζί με τη νομική υπηρεσία βρίσκονται στο τελικό στάδιο των επαφών με τους πιστωτές, επιδιώκοντας συμφωνία για συναίνεση.

Μέχρι την Παρασκευή θα έχει ετοιμαστεί ο φάκελος που θα καταθέσει στο δικαστήριο η ΚΑΕ Άρης, με τον οποίο θα υπερασπιστεί την θέση της για να υπαχθεί στο άρθρο 99 και να βάλει έτσι σε μια τάξη τις υποχρεώσεις της. Υπάρχουν ακόμα επαφές και διαπραγματεύσεις με παίκτες, εκπροσώπους παικτών και άλλους πιστωτές, ώστε να επιτευχθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συναίνεση για την υπαγωγή της εταιρείας στις διατάξεις του πτωχευτικού κώδικά.

Αυτό είναι το ένα… κομμάτι της προσπάθειας. Το άλλο αφορά τις οφειλές της ΚΑΕ προς το δημόσιο και εκεί θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το κράτος ποια ακριβώς στάση θα τηρήσει.

Οι κίτρινοι πάντως είναι έτοιμοι, όπως ισχυρίζονται, και για το εναλλακτικό πλάνο “διάσωσης” της ομάδας, αν και εφόσον κάτι δεν πάει καλά την Παρασκευή.

 

To Top