Κατσιαούνης: «Χρειάζονται περισσότερα από τον κόσμο»

Οι φίλαθλοι του Άρη έχουν βοηθήσει, αλλά μπορούν πολύ περισσότερο. Χρειάζεται συστράτευση και ακόμα μεγαλύτερη στήριξη, όπως τόνισε ο Αλέκος Κατσιαούνης, προσθέτοντας πως «δεν είμαστε πολύ ικανοποιημένοι» από την μέχρι στιγμής κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας…

Ο Αλέκος Κατσιαούνης επισήμανε την κρισιμότητα των στιγμών και υποβάθμισε το μεταγραφικό ενδιαφέρον για τον Πατρίκ Ντιμπαλά, στη ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο «Αθλητικό Metropolis».

Αρχικά είπε: «Παίρνουμε κάποια αισιόδοξα μηνύματα, αλλά δεν ακριβώς αυτά που θέλαμε. Τα προβλήματα συνεχίζονται και η κατάσταση στο οικονομικό είναι δύσκολη. Ο κόσμος έδωσε τη στήριξή του, αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι βρισκόμαστε σε μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές της ιστορίας του Άρη. Ο κόσμος δεν πρέπει να επαναπαυθεί επειδή έγιναν 2-3 πράγματα. Τα προβλήματα δεν έχουν λυθεί. Το οικονομικό θέμα μπορεί να σκοτώσει τον Άρη».

Και πρόσθεσε: Μέσα στην επόμενη εβδομάδα σκεφτόμαστε να παραθέσουμε μια συνέντευξη Τύπου για να δώσουμε μια συνολική εικόνα του προβλήματος και να ενημερώσουμε τον κόσμο για τη δύσκολη θέση που βρισκόμαστε. Το να ξέρει ο Αρειανός ότι τα προβλήματα έχουν λυθεί δεν βοηθάει. Θα βγούμε με τα υπόλοιπα στελέχη με νούμερα για να μάθει ο κόσμος ό,τι ισχύει. Προσπαθούμε βήμα – βήμα να κάνουμε κάτι. Εμείς δεν έχουμε διοικητική εμπειρία. Κάναμε μια προσπάθεια στα διαρκείας, αλλά τα υπόλοιπα προβλήματα μας τραβάνε προς τα πίσω. Ανά 5 λεπτά αλλάζουν τα δεδομένα. Τα νούμερα είναι αμείλικτα και τη μόνη λύση μπορεί να την δώσει ο κόσμος.

Για το πώς βλέπει το μέλλον και για τη συνύπαρξη με τον Μάκη Κατσαβάκη: «Δεν φοβάμαι, αλλά η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Με την πίστη που έχουμε θέλουμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια λαίλαπα από προβλήματα και να δούμε με ψυχραιμία συγχρόνως το αγωνιστικό. Υπάρχει άψογη συνεργασία με τον κ. Κατσαβάκη που κατανοεί την κατάσταση. Είναι πολύ ήρεμος και βοηθάει αυτό, γιατί οι εντάσεις είναι το τελευταίο πράγμα που θέλουμε αυτή τη στιγμή».

Για το πώς κινείται η ομάδα στα μεταγραφικά: «Έχουν γίνει κάποιες κινήσεις, αλλά αν δεν βοηθήσει ο κόσμος δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Δουλεύουμε τις τρεις μεταγραφές άνω των 24 που έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε και έχουμε κάνει δύο –τρεις επαφές. Περιμένουμε σήμερα τον Αργυρόπουλο και γίνονται κάποια πράγματα».

Για το αν υπάρχει θέμα απόκτησης του Ντιμπαλά: «Τι είναι αυτό; Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

Για το πώς κινείται η πώληση των διαρκείας: «Έχουμε ένα ρυθμό αλλά δεν είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Ξέρουμε τι συμβαίνει στην κοινωνία και είναι δύσκολο να βγάλει κάποιος λεφτά από την τσέπη. Οι Αρειανοί θα πρέπει να ξεπεράσουν και αυτό το πρόβλημα και να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα. Υπάρχει κίνηση, αλλά όχι αυτό που θέλουμε».

Στον επίλογό του αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα πώλησης 15.000 εισιτηρίων διαρκείας: «Στη συνέντευξη Τύπου θα πρέπει να μιλήσουμε και στο μυαλό και στην ψυχή. Ο Άρης θα πρέπει να κάνει 15.000 διαρκείας για να μπορεί να υπάρξει. Αν δεν πουλήσουμε αυτά που έχουμε στο μυαλό μας δεν υπάρχει λύση. Τα πράγματα είναι οριακά. Πρέπει να πουλήσουμε όλες τις σουίτες και όλα τα VIP. Ο κόσμος πρέπει να βάλει πλάτη για ακόμη μια φορά».

To Top