Μέλος του συμβουλίου της ΚΜΑ απείλησε να σκοτώσει τον Άγγελο Γρόλλιο και τα παιδιά του!

Μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών Άρη απείλησε ότι θα σκοτώσει τον νέο πρόεδρο του Φορέα, Άγγελο Γρόλλιο και τα παιδιά του, αν η ΠΑΕ δεν μπει στο άρθρο 99!

Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαϊδης στο «Αθλητικό Μετρόπολις»: «Αν δεν μπούμε στο άρθρο 99 θα πάρω ένα πιστόλι και θα σκοτώσω πρώτα τα παιδιά σου και μετά εσένα”. Αυτή ήταν η ατάκα που χρησιμοποίησε το μέλος του δ.σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη, ο οποίος αμέσως μετά πέταξε καρέκλα στον Άγγελο Γρόλλιο. Ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη δεν θέλησε να σχολιάσει το θέμα.

«Δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό. Ουδέν σχόλιο. Δεν θέλω να τοποθετηθώ σε τέτοια θέματα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γρόλλιος, αποφεύγοντας να μπει σε λεπτομέρειες.

Είναι υποχρέωση του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών Άρη να δώσει φως σε αυτή την υπόθεση, γιατί είναι όχι απλά αδιανότητο, αλλά τρελό, να απειλείται ένας ερασιτέχνης παράγοντας του Άρη από έναν εν δυνάμει συνεργάτη του. Είναι μια υπόθεση που αν αληθεύει -υπάρχουν μάρτυρες να επιβεβαιώσουν το γεγονός γιατί έγινε σε δημόσιο χώρο, όπως είπε ο Κυριάκος Θωμαϊδης- τότε δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στον σύλλογο, όχι μόνο στον Άγγελο Γρόλλιο, που είναι πρόεδρος του Φορέα.

Στη ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Άγγελος Γρόλλιος αναφέρθηκε και στο σημερινό δ.σ. της ΚΜΑ λέγοντας πως: «Δεν περιμέναμε τέτοια προβλήματα, αλλά προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα κρίσιμο ΔΣ σήμερα για να τα συζητήσουμε. Δεν έχω να πω τίποτα αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να συζητηθούν διάφορα θέματα στη συνάντηση που θα έχουμε».

Και κατέληξε αναφερόμενος στο περιεχόμενο της συζήτησης που θα γίνει, αλλά και στα χρέη της ομάδας: «Υπάρχουν θέματα ημερήσιας διάταξης. Ενημερωθήκαμε χθες από την ΠΑΕ. Δεν ξέρω πόσα είναι τα χρέη συνολικά. Αυτά είναι θέματα του λογιστηρίου. Εμείς ενημερωθήκαμε για τα άμεσα έξοδα. Μας ενδιαφέρει η φορολογική ενημερότητα και με τη βοήθεια των φιλάθλων θα έχουμε μια ομάδα που θα παίζει στο πρωτάθλημα».

To Top