ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καυστική ανακοίνωση από Ιερολοχίτες για τα χουντικά μπλόκα και τους… δανεικούς του τσάρου! (photos)

Καυστική ανακοίνωση από Ιερολοχίτες για τα χουντικά μπλόκα και τους… δανεικούς του τσάρου, δημοσιεύοντας παράλληλα σχετικές… φωτογραφίες!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά:

“Βγάλτε απαγορεύσεις, στήστε μπλόκα, πάρτε πινακίδες, κάντε ψαχτήρια, κλείστε κερκίδες, ζητήστε ταυτότητες και άμκα για ν’αγοράσει κάποιος εισιτήριο, αμολήστε σκυλιά, ματ, όπκε, κλούβες, δίας κι ό,τι άλλο φανταστείτε, εμείς μέσα ή έξω, πάλι εκεί θα είμαστε.

Αν δε μας θέλετε στο γήπεδο, μπορείτε να μας κυνηγάτε πάνω-κάτω στο κέντρο κάθε πόλης που θα παίζουμε, να δικαιολογείτε τουλάχιστον κάποιοι και το μισθό σας…

Όσο θα παίρνουν φωστήρες υπουργικές καρέκλες και θα νομίζουν πως κατέχουν την απόλυτη γνώση για πράγματα που δεν τα έχουν νιώσει ούτε στο παραμικρό, τόσο θα έχουμε αυτά τα αποτέλεσμα. 

Κι αν κάποια στιγμή στερέψετε από ευφάνταστες ιδέες (λέμε τώρα…), έχουμε να προτείνουμε την καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας κάθε ΣΚ σ’ολόκληρη τη χώρα. Και ποιος ξέρει, ίσως έτσι να γλυτώσετε από τα οπαδικά μιάσματα που -σε αντίθεση μ’εσάς- δε λένε να συμβιβαστούν με τίποτα…

Ελεύθεροι πολίτες;
Όχι, Οπαδοί…

ΥΓ. Όποιος χάνει 5.000 εισιτήρια, κερδίζει την αγάπη -και τους δανεικούς- του τσάρου…

ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking the Rules since 1970…”

To Top